1. septembrī Rīgas sabiedriskais transports būs bez maksas

Zinību dienā, 1. septembrī, uzņēmuma “Rīgas satiksme” autobusos, trolejbusos un tramvajos iedzīvotājiem būs iespējams braukt bez maksas. Pasažieriem savs e-talons vai koda biļete transportlīdzekļos nebūs jāreģistrē.
Šajā dienā pasažieriem savs e-talons vai koda biļete transportlīdzekļos nebūs jāreģistrē.

FOTO: Shutterstock.com

Šajā dienā pasažieriem savs e-talons vai koda biļete transportlīdzekļos nebūs jāreģistrē.

“Zinību diena ir svētki gan Rīgā, gan visā valstī. Lai šajā dienā mazinātu sastrēgumus, mudinot Rīgas vecākus un pedagogus izvēlēties sabiedrisko transportu, Rīgas dome 1. septembrī noteikusi bezmaksas braukšanu,” norāda Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis. Rīgas mērs novēl skaistu un priekpilniem mirkļiem bagātu Zinību dienu Rīgas skolēniem, skolotājiem un vecākiem!

Savukārt Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks satiksmes infrastruktūras un attīstības jautājumos Vilnis Ķirsis piebilst: “Mācību gadu sākums ir ne tikai svētku diena, bet arī diena, kad pilsētā atgriežas intensīva satiksme un īpaši pirmajā skolas dienā veidojas lieli sastrēgumi. Pēc vasaras gan gājējiem, gan autovadītājiem samazinājusies modrība intensīvas satiksmes apstākļos, kas rada lielākus drošības riskus. 

Aicinām vecākus un visus rīdziniekus 1. septembrī izmantot bezmaksas sabiedrisko transportu, lai mazinātu sastrēgumus, uzlabotu drošību un ļautu vecākiem bez rūpēm pavadīt savus bērnus uz skolu 

Reklāma
Reklāma

un pēc tam doties atlikušo dienu izbaudīt kopā ģimenes lokā."