36 gadus vecs vīrietis Pļavniekos regulāri terorizē savus vecākus

Sestdien, 20. augustā, pulksten 10.00 Rīgas pašvaldības policija saņēma izsaukumu no 68 gadus veca vīrieša, kurš skaidroja, ka Pļavniekos kāda persona cenšas uzlauzt viņa dzīvokļa durvis. Uz notikuma vietu tika norīkota tuvākā Latgales pārvaldes ekipāža, vēsta Rīgas pašvaldības policija.
Ilustratīvs attēls.

FOTO: Shutterstock.com

Ilustratīvs attēls.

Ierodoties notikuma vietā, pie likumsargiem pienāca izsaucējs, kurš skaidroja, ka viņa dēls kārtējo reizi esot lauzis dzīvokļa durvis, metis pa logiem ar akmeņiem, taču šobrīd esot pametis notikuma vietu un devies projām. Tāpat 68 gadus vecais vīrietis apgalvoja, ka dēls bieži lietojot alkoholu un viņu ar sievu terorizējot.

 

Arī dzīvojamās mājas apsaimniekotājs apliecināja, ka vīrieša dēls dedzinot miskastes, laužot pastkastītes, bojājot tēva automašīnu un dzīvokļa durvis.

Noskaidrots, ka cietušā dēlam šobrīd esot probācijas uzraudzība un aizliegums tuvoties vecāku dzīvesvietai.

68 gadus vecajam vīrietim ieteikts atkārtoti ziņot policijai, ja dēls atgriežas.

 

Nepilnu stundu vēlāk tajā pašā apkaimē pie kārtības sargiem vērsās kāds vīrietis, kurš skaidroja, ka daudzīvokļu mājas pagalmā notiek cīkstēšanās starp vairākiem vīriešiem.

 

Reklāma
Reklāma

Mirkli vēlāk policisti ieradās aculiecinieka norādītajā pagalmā, un izrādījās, ka agresīvais 36 gadus vecais dēls atgriezies nama pagalmā un uzbrucis tēvam. Tā kā blakus bija arī ēkas apsaimniekotājs, viņiem divatā izdevās dēlu neitralizēt, noguldot uz zemes.

 

 

Ņemot vērā to, ka cietušajam bija pārsista lūpa, policisti piedāvāja izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādi, tomēr vīrietis atteicās.

Kārtības sargi agresīvo dēlu aizturēja un nodeva Valsts policijas rīcībā, jo šajā gadījumā par vīrieša rīcību paredzēta kriminālatbildība.

Par tuvošanās aizlieguma pārkāpšanu soda ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu.

Saistītie raksti