Jaunietim īpaša diēta; vai Positivus teritorijā drīkst ņemt līdzi speciālu pārtiku?

Festivāla Positivus noteikumos vēstīts, ka pasākuma teritorijā ienest pārtiku un dzērienus ir aizliegts. "Manam dēlam ir bezglutēna diēta, vai festivālā varēs nopirkt speciālo pārtiku?" neziņā ir "Mammamuntetiem.lv" lasītāja. "Nevarēs vis," atbild Positivus rīkotāji!
Festivāla teritorijā atļauts ienest tikai bērnu pārtiku

FOTO: Shutterstock.com

Festivāla teritorijā atļauts ienest tikai bērnu pārtiku

Festivāla organizatoru pārstāve Elva Lorence “Mammamuntetiem.lv” stāsta, ka pasākuma teritorijā atļauts ienest tikai bērnu pārtiku un tukšas ūdens pudeles, kuras varēs uzpildīt Positivus norises vietā.

“Būs pieejams plašs ēdienu klāsts, tostarp veģetāras un vegānas maltītes, starp kurām parasti atrodami arī bezglutēna produkti. 

Aplikācijā un Positivus mājaslapā var iepazīties ar ēdinātāju sarakstu,” pauž Elva Lorence. 

 

Viņa piebilst, ka gadījumā, ja cilvēks neatrods sev vēlamo maltīti, tad turpat netālu ir tirdzniecības centrs, kur var aizdoties paēst.

Reklāma
Reklāma

 

Jāatgādina, ka Positivus festivāla teritorija apmeklētājiem būs atvērta no piektdienas, 15. jūlija, plkst. 12.00 līdz plkst. 02.00, un no sestdienas, 16. jūlija, plkst. 12.00 līdz 02.00. Savukārt Telšu pilsētiņa apmeklētājiem būs atvērta no 15. jūlija plkst. 10.00 līdz 17. jūlija plkst. 12.00.

Plašāka informācija šeit.

Saistītie raksti