Līdzekļus Ances ārstēšanai, kas cietusi no vardarbības, cilvēki saziedo vienas dienas laikā

Tikai vakar labdarības fonds "BeOpen" vērsās pie Latvijas cilvēkiem ar lūgumu palīdzēt savākt līdzekļus mazās Ances ārstēšanas programmas apmaksai Polijā. Šodien līdzekļi ir savākt ar uzviju un to pietiks pieciem ārstēšanās posmiem.
Ance ar ģimeni.

FOTO: no personīgā arhīva

Ance ar ģimeni.

Ancei šobrīd vēl nav divi gadi. Viņa aug audžuģimenē. Ļoti mazā vecumā meitenīte ir cietusi no vardarbības. Vēl pirms nonākšanas bērnunamā ārsti Ancei konstatējuši vairākus lūzumus, hematomas, galvaskausa plaisu, smadzeņu bojājumu un vēl virkni nopietnu diagnožu. Iemesls tam - vardarbība.  Šobrīd Ancei ir pusotrs gadiņš. Viņa netur galviņu, nesēž un tiek barota caur caurulīti. Kad Ance piedzima, viņa bija pilnīgi vesels bērns. Tieši tāpēc cilmes šūnu transplantācija var būt ļoti efektīva un kardināli uzlabot viņas stāvokli.

 

Lai varētu augt un attīstīties, viņai ir nepieciešama īpaša ārstēšana 0 cilmes šūnu transplantācija Polijas klīnikā Žagiel Med. Tai ir vajadzīgi 8670 eiro.

Reklāma
Reklāma


Vienas dienas laikā ir izdarīti 3619 telefona zvani uz ziedojumu tālruni un kopējā saņemto ziedojumu kopsumma ir jau 19 056 eiro! Šis papildus ziedojums meitenītei būs nepieciešams terapijai un rehabilitācijai vēl vairāku gadu garumā. Liels paldies visiem no mammas un visas ģimenes! Jūs esat iedevuši iespēju un nākotni mazajai Ancītei!
 
Visu rakstu lasi: Lūdz palīdzību cilmes šūnu transplantācijas operācijas apmaksāšanai mazajai Ancei, kura smagi cietusi no vardarbības