Tev jāizlasa laika ziņas nākamajai nedēļai – lai zini, cik silti tādā salā jāģērbjas!

Nākamnedēļ Latvijā gaisa temperatūra, iespējams, noslīdēs pat līdz -18 grādiem, bet nedēļas nogalē kļūs siltāk, prognozē sinoptiķi.
Maksimālā temperatūra dienas laikā pārsvarā gaidāma starp -5 un -13 grādiem.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Maksimālā temperatūra dienas laikā pārsvarā gaidāma starp -5 un -13 grādiem.

Gandrīz visā valstī minimālā gaisa temperatūra nākamnedēļ būs zemāka par -10 grādiem, bet pirmdien dienā – pat -14! Liels aukstums saglabāsies arī otrdien, taču aukstākais laiks varētu būt naktī uz trešdienu, kad daudzviet valstī termometra stabiņš, iespējams, noslīdēs zem -18 grādiem, ziņo Gismeteo.lv.

 

Nokrišņu jaunajā darba nedēļā solās būt maz un debesis palaikam skaidrosies, vienīgi Meteo.lv brīdina, ka pirmdien austrumu daļā sāksies ilgstošs, stiprs sniegs, kas turpināsies arī naktī uz otrdienu, vietām putinās. Sniega sega līdz otrdienas rītam palielināsies par 5-15 cm, dažviet Latgalē gandrīz par 20 cm. Ceļi būs slideni, snigšanas laikā redzamība pazemināsies līdz 200-500 m! 

Reklāma
Reklāma

Maksimālā temperatūra dienas laikā pārsvarā gaidāma starp -5 un -13 grādiem. Atbilstoši pašreizējām prognozēm nākamās nedēļas izskaņā laiks kļūs ievērojami siltāks un, iespējams, sāksies atkusnis.

Saistītie raksti