Bērnu modes preču zīmols “Paade mode” ieguvis apbalvojumu “Labākais starptautiskais bērnu modes zīmols”

Latvijas bērnu preču modes zīmols “Paade mode” ieguvis zelta apbalvojumu Britu žurnāla “Junior” kategorijā “Labākais starptautiskais bērnu modes zīmols”, vēsta ieraksts uzņēmuma sociālajos tīklos.
“Paade Mode” ir Latvijā dibināts, starptautiski atzīts un godalgots bērnu modes zīmols.

FOTO: Publicitātes foto

“Paade Mode” ir Latvijā dibināts, starptautiski atzīts un godalgots bērnu modes zīmols.

Komentējot šo sasniegumu, uzņēmuma vadītāja Linda Raituma Mammamuntetiem.lv atzīst, ka modes pasaulē tā ir atzinība un novērtējums pirmām kārtām jau pašam zīmolam, uzņēmumam un komandai. 

 

Konkurss ilga pusgadu, un tas sastāvēja no vairākiem posmiem – bija jāiesniedz gan dati par kompānijas darbību, jāapraksta panākumi pašu acīm, bija jānosūta vairāki izstrādājumu paraugi. Žūrijā ietilpa mediji, modes fotogrāfi, stilisti, kas parasti strādā ar šiem produktiem, kā arī Viedokļu līderi. Zīmols tika vērtēts pēc vairākiem parametriem, nevis tikai apģērba dizains. Tas nozīmē, ka no visu zīmolu piedāvājuma plašajā pasaulē pagājušajā gadā esam kaut ko ļoti labi izdarījuši – jo daudzus no žūrijas locekļiem esam spējuši uzrunāt," stāsta Linda Raituma.


Šim konkursam iepriekš ir bijusi pieteikšanās, un konkursa rīkotāji uzņēmumu ir paši uzaicinājuši un mudinājuši piedalīties, atzīst uzņēmuma vadītāja. Lai iedrošinātu arī citus bērnu modes uzņēmumus tiekties pēc sasniegumiem, L. Raituma aicina zīmoliem ticēt savām vērtībām, pieturēties pie tām, nezaudēt radošumu un turpināt radīt un atcerēties par savu mazo klientu, kas pēc tam dzīvos ar uzņēmumu radītajiem apģērbiem. 

 

“Tāpat es novēlu nekautrēties un atcerēties par sevi pastāstīt, runāt vienmēr, kad vien ir iespējams. Ja mēs paši esam klusi un par sevi nerunājam, tad neviens pat neiedomasies vai nezinās, ka par mums varētu runāt,” kautrību mest pie malas mudina zīmola radītāja.

 

 

Reklāma
Reklāma


“Paade Mode” ir Latvijā dibināts, starptautiski atzīts un godalgots bērnu modes zīmols, kas saņēmis arī prestižo Milk Fashion Design Award apbalvojumu. Zīmola izstrādājumi tiek regulāri publicēti tādos starptautiskos modes izdevumos kā Milk, Papier Mache, Kid's Wear Magazine, Vogue Italia, Marie Claire Enfants un citos.
Zīmols pārstāvēts tādos pasaules tirgos kā ASV, Lielbritānija, Vācija, Francija, Itālija, Beļģija, Nīderlande, Austrālija, Dienvidkoreja, Honkonga, Japāna, Krievija, Saūda Arābija, Izraēla, Kanāda, Katara un Apvienotie Arābu emirāti. 

 

Lasi interviju ar zīmola radītāju: Bērnu modes speciāliste Linda Raituma: ļaujiet ar svētku kleitu bērnam uzkāpt kokā!


Paade Mode izstrādājumi pieejami arī tādās prestižās tirdzniecības vietās kā, piemēram, Myteresa.com, Babyshop.com, Tsum un Kangroo Krievijā, kā arī Harvey Nichols Dohā un Riyadh.

 

Mammamuntetiem.lv sveic uzņēmumu ar starptautiskajiem panākumiem!