Notiks dārza svētki, atzīmējot Latvijas Radio 5 - Pieci.lv jubileju

Svinot Latvijas Radio 5 - Pieci.lv astoto jubileju, 23. jūlijā no plkst. 13.00 līdz 23.00 notiks dārza svētki, kuru laikā no „Hanzas Perona” noritēs tiešraide ar mūziķu rolanda če, Aivo Oskas, Elizabetes Gailes, Kato, AnnaKrista, „Citi Zēni”, un „Sudden Lights” uzstāšanos. Dienas garumā būs klausāmas arī aktuālas sarunas par dārzu un augu nozīmi pilsētvidē. Dārza svētkus varēs apmeklēt klausītāji ar sadarbspējīgu digitālo Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu, uzrādot personu apliecinošu dokumentu. Koncertu tiešraides būs redzamas Latvijas Radio 5 - Pieci.lv Facebook lapā.
Dārza svētku laikā noritēs interesantas sarunas par aktuālu tēmu - augu vietu pilsētā kā būtisku aspektu pilsētnieku dzīves kvalitātes uzlabošanā un bioloģiskās daudzveidības saglabāšanā.

FOTO: Publicitātes foto

Dārza svētku laikā noritēs interesantas sarunas par aktuālu tēmu - augu vietu pilsētā kā būtisku aspektu pilsētnieku dzīves kvalitātes uzlabošanā un bioloģiskās daudzveidības saglabāšanā.

Dārza svētku laikā noritēs interesantas sarunas par aktuālu tēmu - augu vietu pilsētā kā būtisku aspektu pilsētnieku dzīves kvalitātes uzlabošanā un bioloģiskās daudzveidības saglabāšanā. Būs dzirdamas arī  intervijas ar ekspertiem un praktiķiem, lai noskaidrotu, kā palīdzēt pilsētai kļūt zaļākai un, kā veiksmīgi apzaļumot savu privāto telpu. Jubilejā radio kolektīvs kopā ar mūziķiem izveidos arī Latvijas Radio 5 - Pieci.lv pārvietojamo dobi, lai savas raidīšanas sākumpunktu – Rīgu – padarītu zaļāku.  

 

Latvijas Radio 5 - Pieci.lv radošais direktors Toms Grēviņš saka: „Latvijas Radio 5 - Pieci.lv dārza svētkos būs lieliska iespēja vienā vakarā dzirdēt Latvijas popmūzikas šī brīža labākos jaunos censoņus. Katrs no viņiem būs kā jubilejas tortes gabals - tos nobaudīt aicinām visus mūsu klausītājus!”

 

Reklāma
Reklāma

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv jubilejas atzīmēšana ir tradīcija, kuras laikā radiostacija raida aktuālāko mūziku un skar dažādas kultūras, mākslas, ekoloģijas u.c. tēmas.