Izveidotas bērnu aproces drošai atpūtai Liepājas pludmalē

Lai rūpētos par bērnu drošu un vecāku mierpilnu atpūtu Liepājas pludmalē, ir izveidotas speciālas bērnu aproces, uz kurām norādīt vecāku kontaktinformāciju reizēm, kad bērns nejauši noklīdis. Aproces bezmaksas varēs saņemt, sākot no trešdienas, 7.jūlija, pludmales Centrālās glābšanas stacijā pie glābējiem, ziņo portāls irliepaja.lv.
Liepājas pilsētas pašvaldība nodrošinās Glābšanās stacijā iespēju ikvienam bezmaksas saņemt šīs aproces bērniem.

FOTO: Shutterstock.com

Liepājas pilsētas pašvaldība nodrošinās Glābšanās stacijā iespēju ikvienam bezmaksas saņemt šīs aproces bērniem.

Reizēm gadās, ka bērni, pludmalē rotaļājoties, aiziet pārāk tālu no vecākiem un noklīst. Ne vienmēr mazie prot atrast ceļu atpakaļ vai nosaukt vecāku mobilo telefona numuru, lai citi pieaugušie palīdzētu sazināties ar ģimeni, tādēļ Liepājas pilsētas pašvaldība nodrošinās Glābšanās stacijā iespēju ikvienam bezmaksas saņemt šīs aproces bērniem.

 

Uz aproces vecāki var uzrakstīt savu mobilo telefona numuru. Ja bērns pludmalē nejauši noklīdīs, pēc norādītās kontaktinformācijas būs daudz vieglāk un ātrāk atrast bērna ģimeni un nogādāt bērnu atpakaļ pie vecākiem vai radiniekiem.

 

Reklāma
Reklāma

Aproces vecāki var bez maksas saņemt Centrālās glābšanas stacijas ēkā pie pludmales glābējiem. Glābējus var atpazīt pēc sarkanas un dzeltenas krāsas formas tērpa ar uzrakstu "Liepāja".

 

Visu rakstu lasiet šeit.