Latvijas bio cidoniju zelteris svētku pudelē Jāņu dienas svinībām

Svētki ir jāsagaršo, jāsasmaržo un dziļi jāpiespiež pie krūtīm, lai tā labā sajūta vēl ilgi nelaistu vaļā. Un tieši labu sajūtu un brīnumu iedvesmoti, Gardu muti garškopji radījuši pavisam īpašu svinību dzērienu – Latvijas bio cidoniju zelteri svētku pudelē.
Cidoniju sīrupa darīšanā tiek izmantotas tikai Latvijā bioloģiski audzētas cidonijas un bioloģiskais cukurs. Zelteris nesatur mākslīgus saldinātājus un aromatizētājus.

FOTO: Publicitātes foto

Cidoniju sīrupa darīšanā tiek izmantotas tikai Latvijā bioloģiski audzētas cidonijas un bioloģiskais cukurs. Zelteris nesatur mākslīgus saldinātājus un aromatizētājus.

Tas nebēdnīgi iedzirkstīs gan bērnu, gan pieaugušo ballītēs, atstājot jau tik iemīļotā cidoniju zeltera un mīlestības pēcgaršu uz mēles. Katra cidonija ir Latvijas zemes izauklēta, saules apmīļota un latviešu rokām ievākta. Ja Šampaņā dzer šampanieti, tad Latvijā – cidoniju zelteri. Jo nekur tas negaršo tik saldi, īpaši un atmiņām piepildīti.

 

 

Tā ir tīra Latvijas garša – ūdens, cidonijas, nedaudz cukura. Nekā lieka. Ūdens ir iegūts no Valmiermuižas 120 metru akas dzīlēm, ko spirdzinājumam bagātinām ar ogļskābo gāzi. Cidoniju sīrupa darīšanā tiek izmantotas tikai Latvijā bioloģiski audzētas cidonijas un bioloģiskais cukurs. Zelteris nesatur mākslīgus saldinātājus un aromatizētājus. To iesakām baudīt atdzesētu +5 grādu temperatūrā (no ledusskapja), lai pilnībā izjustu Latvijas vasaras spirdzinājuma garšu.

 

Kad zāļu smarža, ziedošās pļavas, gaišie vakari un īpašais prieks jūtams sirdī, tas liecina par vasaras saulgriežu un Jāņu dienas tuvošanos. 

 

 

Latvietis dvēslē ir viesmīlīgs, izrāda īpašu rūpi un uzmanību, ciemiņus sagaidot. Bet tikpat lielu rūpi – ejot ciemos. Tāpēc laikus viņš parūpējas par svētku mielastu Jāņu dienai, kā arī gardiem cienastiem Jāņa bērniem!

 

 

Šādiem svinīgiem mirkļiem mūsu Latvijas bio cidoniju zelteri esam pildījuši 0,7 l pudelē, kas ar maigo vasaras aromātu un vieglo dzirksti apreibinās kā lielus, tā mazus. 

 

 

Jāņa tēvam un Jāņa mātei, kā arī Jāņa bērniem sarūpē dzirkstošas un tīras Latvijas garšu dāvanas:

  • Latvijas garšu izlase 3 x 0,5 l pudeļu pakā;
  • Latvijas garšu izlase 10 x 0,5 l pudeļu kastē;
  • Glāžu kārba ar 2 stikla glāzēm;
  • Dāvanu kārba ar 2 x 0,33 l zelteru pudelēm un Gardu muti glāzi;
  • Dāvanu kārba ar 3 x 0,33 l zelteru pudelēm.

 

 

Latvijas bio cidoniju zelteri svētku pudelē un citi ciemakukuļi iegādājami Valmiermuižas interneta veikalā un abās Valmiermuižas tirgotavās: Valmiermuižā, Valmiermuižas alus tirgotavā līdzās alus darītavai Dzirnavu ielā 2 un Rīgā, Valmiemuižas alus tirgotavā A.Briāna ielā 9a, „Valdemāra pasāža”.