24 gadu vecumā sievietei ir jau 22 bērni. Būs vēl...

24 gadus vecā Kristīna Ozturka ar vīru - turku izcelsmes biznesmeni Galipu šobrīd dzīvo Gruzijā, audzina 22 savus bioloģiskos bērnus. Pāris cer ka dzīves laikā no surogātmātēm viņiem piedzims vēl vismaz 89 bioloģiskie mazuļi. Viņa un viņas vīrs vēlas izveidot lielāko ģimeni pasaulē.
24 gadu vecumā sievietei ir jau 22 bērni. Būs vēl...

FOTO: no personīgā arhīva

Kristīna ir maskaviete. Pirms vairākiem gadiem, atpūšoties atvaļinājumā Turcijā, viņa satika savu  vīru Galipu . Vīrietim ir 57 gadi, bet lielā vecuma starpība viņiem netraucē veidot kuplu ģimeni.

Pirmo bērnu - meitu Viku, Kristīna dzemdēja pati. Pārējos bērnus pārim iznēsāja surogātmātes. Galipa un Kristīnas pārliecība ir, ka ģimenei jābūt kuplai. Lai īstenotu savu sapni, viņi pārcēlās uz Gruziju, kur oficiāli atļauta surogastija. Katra grūtniecība ar surogātmammu pārim izmaksā aptuveni 8000 eiro. Bet ģimenes galva ir gatavs šādiem izdevumiem - viņš ir veiksmīgs uzņēmējs. Tagad viņiem ir jau 21 surogātceļā radīts mazulis. Pēdējā meitiņa Olīvija piedzima pirms mēneša.

https://www.instagram.com/p/CLUyS5tpCrz/
Reklāma
Reklāma


Kristīna un Galips plāno sasniegt apaļo skaitli 100, bet varbūt pat 105 bērnus ģimenē! Visam ir savs laiks, saka laulātie. Viņi ir aprēķinājuši, ka katru mēnesi ir jārada viens bērns, tad pēc 7 gadiem viņi sasniegs savu mērķi. Tad Kristinai būs 30, bet vīram - 63.