Liepāja aicina ģimenes smelties enerģiju dabā. 4 idejas aktivitātēm

Liepāja piedāvā vairākas idejas, kur smelties enerģiju un prieku, pastaigājoties svaigā gaisā kopā ar ģimeni un bērniem. Izmantojiet kādu no pastaigu vietām vai dodieties garās pastaigās pa plašo jūras piekrasti un pludmali.

Šis laiks jāizmanto mierīgām pastaigām ģimenes lokā. Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šis laiks jāizmanto mierīgām pastaigām ģimenes lokā. Publicitātes foto

  • Liepājas Jūrmalas parks – trīs kilometrus garais Jūrmalas parks Liepājā ir 50 hektārus plašs – šobrīd viens no lielākajiem stādītajiem parkiem Latvijā. Parkā ir pastaigu takas, bērnu aktīvās atpūtas laukums, dažādi apskates objekti, kā arī iespēja izstaigāt Liepājas Jūrmalas parka kokaugu izziņas taku. Cauri parkam vijas arī gājēju un velosipēdu celiņš. Parka izveidē izmantoti ne tikai augi, bet arī arhitektūras mazās formas un strūklakas, tādējādi panākot dabas teritoriju saplūšana ar apbūvi.liepaja
  • Aktīvās atpūtas parks “Beberliņi” – Karostas šarms, priežu svaigais gaiss un lieliskais skats uz Beberliņu ūdenstilpes atsegto baltās smilts kāpu priecē atpūtniekus jebkurā gadalaikā. 
  • Zirgu sala – iespēja doties burvīgā pastaigā līdz Zirgu salai un putnu vērošanas tornim, baudot pilsētas un ezera skatus vienlaikus. Zirgu salā apskatāma nesen uzceltā Dabas māja, pieejamas labiekārtotas piknika vietas. Pavisam drīz Zirgu salas teritorijā tiks pabeigta arī skrituļslidošanas trase.
  • Orientēšanās maršruti Liepājā – ikviens interesents var izmantot orientēšanās trases Liepājā – Beberliņos vai Liepājas pilsētvides orientēšanās maršrutu. Vairāk par orientēšanos Liepājā var lasīt te