Ziemassvētkos galdā celsim Latvijas garšas!

Šajos Ziemassvētkos jo īpaši aicinām galdā celt un sirdssiltās dāvanās pasniegt Latvijas zemē augušus un latviešu rokām meistarotus labumus, tādējādi atbalstot mūsu pašu zemniekus, kam šis laiks ir izaicinājumu pilns. Kā bitenieks lolo bites un aitkopis lolo aitas, tā “Gardu muti” garškopis kopj un lolo tīras Latvijas garšas, uz svētku galda atgriežot dzirkstošus zelterus un sulīgus morsus, kas īsti, tīri un dabīgi kā bērnībā.

Šogad svētku galdā - vietējie labumi un pašu gatavoti gardumi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šogad svētku galdā - vietējie labumi un pašu gatavoti gardumi

“Gardu muti” bezalkoholiskie dzērieni top SIA “Valmiermuižas alus” paspārnē. To lielākā iedvesma ir Latvijas daba un Latvijas zemnieki, jo visi spirdzinājumi radīti vienīgi no Latvijas dārzu un mežu veltēm. Dzērienu sastāvā ir tikai ogas, augļi, ūdens, nedaudz cukura. Nekā lieka! Visiecienītākā garša “Gardu muti” zelteru ģiemenē arvien ir bijusi skābenais Latvijas bio cidoniju zelteris, kam uz papēžiem min svaigi enerģiskais rabarberu zelteirs. Lai radītu šos spirdzinājumus, nākamajā gadā no Latvijas zemniekiem plānots iepirkt 20 tonnas Latvijā audzētu bioloģisko cidoniju un 10 tonnas Latvijas rabarberu. Kopumā - vairāk, nekā 40 tonnas vietējo augļu un ogu, tostarp Latvijas upenes “Gardu muti” upeņu zelterim un morsam, kā arī brūklenes brūkleņu zelterim. 



Svētkiem par godu “Gardu muti” radījuši Latvijas bio cidoniju zelteri svinīgā dzirkstvīna pudelē! Zelteris, kas nesatur nedz mākslīgus saldinātājus vai aromatizētājus, nebēdnīgi iedzirkstīs gan bērnu, gan pieaugušo acīs, atstājot jau tik ļoti iemīļotā cidoniju zeltera un mīlestības pēcgaršu uz mēles. Garškopji parūpējušies arī par skaistām dāvanām svētkos – glāžu kārbas smalkākai baudīšanai, dāvanu komplekti ar zelteriem un sukādēm, ilgmūžīgas emaljas krūze, kurā baudīt sildošus morsus. Mūsu sarūpētās garšas un dāvanas gan lieliem,  gan maziem vari aplūkot šeit.

 

Visus šos spirdzinājumus un dāvanas var iegādāties tirgotavās pie alus brūža Valmiermuižā un Rīgā, Aristīda Briāna ielā 9a, kā arī https://tirgotava.valmiermuiza.lv/.

Latvijas dabas iedvesmoti, “Gardu muti” garškopji rada arvien jaunus veldzējumus, ceļot gaismā sen aizmirstas un radot pavisam jaunas garšas. Vairāk uzzini mājas lapā gardumuti.lv un seko līdzi sociālajos tīklos!   

Reklāma
Reklāma