Kafejnīcā Vācijā klientiem uz galvas liek vilkt baseina švammes

Grandiozas atvēršanas dienā kādā kafejnīcā Vācijā klientiem pasniegtas no baseina švammes darinātas cepures. Tas darīts ar mērķi uzturēt fizisko distancēšanos, vēsta CNN.

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lai atzīmētu notikumu kafejnīcas īpašnieks savā "Facebook" profilā ievietojis foto ar klientiem, kuri sēž pie galdiņiem speciāli darinātās fiziskās distancēšanās galvas "rotās".

Lieki piebilst, ka skats ir visai amizants un to komentāros atzina arī citi ne tikai "Facebook", bet arī "Twitter" lietotāji. "Šī bija ideāla un jautra metode, kā pasargāt klientus," ideju pamatoja kafejnīcas īpašnieks. Viņu pārsteidzis tas, cik lielu popularitāti foto ieguvis.

Kafejnīcas iekštelpās parasti ir 36 galdiņi, bet ārpusē – 20: "Taču ar jaunajiem higiēnas un sociālās distancēšanās pasākumiem mums ir tikai divpadsmit galdiņi iekšpusē un astoņi ārā. Redzēsim, ko sagaidīsim, kad Vācija turpinās atvērties tālāk un cilvēkiem būs ļauts lidot un mums būs vairāk tūristu." 

Pēc tam, kad Vācijas kanclere Angele Merkele paziņoja, ka valsts ir izgājusi pirmo pandēmijas posmu, Vācija atcēla dažus koronovīrusa ierobežojošos pasākumus.

Reklāma
Reklāma

Tāpat Merkele brīdināja, ka Vācija riskē ar jaunu inficēšanās vilni, ja cilvēki pārstās ievērot fizisko distancēšanos.

Vācijā reģistrēti vairākm nekā 174 tūkstoši koronavīrusa gadījumu, bet 7884 cilvēki miruši.  

Saistītie raksti