"Babystore" - tas ir vairāk nekā vienkārši veikals, tā ir pieredze!

Lielākais bērnu preču veikals Latvijā "Babystore" maija mēnesī svin nu jau savu 11. jubileju. Šogad uzņēmums ir apņēmīgi izvēlējies uz klientu orientētu virzienu, uzsākot vairākas nozīmīgas akcijas un sadarbības virzienus, lai sniegtu labāko apkalpošanu un realizētu īpašnieces Anastasijas Švidko ideju - padarīt pasauli kaut nedaudz, bet laimīgāku.

Maijā Babystore svin savu 11. jubileju!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Maijā "Babystore" svin savu 11. jubileju!

Iepriekšējā gada nogalē internet veikals “BABYSTORE” uzsāka īpašu akciju, lai ikviena rīdzinieku ģimene varētu sagaidīt mājās Ziemassvētku vecīti ar dāvanām, kas iepriecināja bērnus, kuru vecākiem varbūt nebija iespēja to uzaicināt par atsevišķu samaksu. Daudziem tas bija pārsteidzošs svētku brīnums, kurš iepriecināja pašu mazāko sirdis.

Šī gada maija mēnesī, svinot savu 11 gadu jubileju, "Babystore" turpina iepriecināt savu klientus - mazuļus un vecākus ar īpašiem cienastiem veikalos jubilejas dienā 15.05.2020 un līdz mēneša beigām piešķirot visiem pirkumiem 11% atlaidi no 15.05-29.05, izņemt īpašajām preču kategorijām.

Ikviens var sekot dažādajiem "Babystore" informācijas kanāliem un atklāt vēl papildus iespējas šajā svinību mēnesī!

Atzīmēsim kopīgo pastāvēšanas laiku un padarīsim šo pasauli kaut nedaudz, bet laimīgāku pat šajā ārkārtas situācijas laikā!