Grupa "Musiqq" priecēs LTV skatītājus dzīvajā koncertā

Piektdien, 15. maijā plkst. 21.20 Latvijas Televīzijas skatītājus dzīvajā koncertā priecēs grupa “Musiqq”, ziņo grupa savā Facebook kontā. 

Foto: Facebook.com

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Facebook.com

Latvijas Televīzijas projekta “Koncerts Z studijā” tiešraidē skatītājiem būs iespēja vērot grupas “Musiqq” dzīvo uzstāšanos. Koncertu varēs vērot LTV1 ēterā, kā arī pēc tam televīzijas satura atskaņotājā REplay.lv un LTV.lv Facebook kontos.

Līdz pat 19. jūnijam LTV skatītāji piektdienu vakaros varēs baudīt zināmāko un kvalitatīvāko Latvijas mūziķu uzstāšanos tiešraidē.

Reklāma
Reklāma

“Koncerts Z studijā” ir Latvijas Televīzijas projekts, kas uzsākts, lai ārkārtējās situācijas apstākļos nodrošinātu skatītājiem iespēju vērot vēl neredzētas pārraides un ar pozitīvu saturu palīdzētu vismaz uz mirkli nedomāt par ārējiem apstākļiem. Skatītājiem tā ir iespēja baudīt mūziķu tiešraides uzstāšanos teju kā koncertā, bet mūziķiem – iespēja uzstāties teju ierastos apstākļos. Tiešraidē no LTV koncertstudijas koncerti vērojami piektdienās pulksten 21.20 LTV1, raksta portāls LSM.lv.