Pirmā specializētā preventīvās un Anti-Aging medicīnas klīnika Baltijā ir uzsākusi darbību

SIA “Veselības centrs 4” Rīgā, Baznīcas ielā 18, atvert pirmo specializēto preventīvās un  pretnovecošanās medicīnas klīniku Baltijā - “Anti-Aging Institute”, ar 2019. gada 25. septembri uzsākot klientu pieņemšanu. Jaunā klīnika tapusi visiem, kuri augstu vērtē dzīves kvalitāti un vēlas ne tikai dzīvot garāku mūžu, bet uzturēt labu veselību, pašsajūtu, kā arī estētisku ārējo izskatu pēc iespējas ilgāk.  

Jaunības eliksīrs līdz šim nav izdomāts, visticamāk arī nekad tāda nebūs, bet 21. gadsimta  medicīna, pateicoties daudziem zinātniskajiem pētījumiem un tehnoloģiskajām iespējām, spēj piedavāt plašu izmeklējumu, terapijas, procedūru klāstu tieši novecošanās procesa palēnināšanai, tādēļ aicinām izmantot iespēju un konsultēties ar “Anti-Aging Institute” zinošajiem speciālistiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunības eliksīrs līdz šim nav izdomāts, visticamāk arī nekad tāda nebūs, bet 21. gadsimta medicīna, pateicoties daudziem zinātniskajiem pētījumiem un tehnoloģiskajām iespējām, spēj piedavāt plašu izmeklējumu, terapijas, procedūru klāstu tieši novecošanās procesa palēnināšanai, tādēļ aicinām izmantot iespēju un konsultēties ar “Anti-Aging Institute” zinošajiem speciālistiem.

“Anti-Aging Institute” piedāvā personalizētus un daudzveidīgus risinājumus (sākot no gēnu un šūnu līmeņa izmeklējumiem līdz pat estētiskajai medicīnai) cilvēka fiziskās un psihiskās veselības, dzīves kvalitātes saglabāšanai – lai dzīvotu veselīgi un novecotu skaisti.


“Anti-Aging Institute” mērķis ir gādāt, lai cilvēka veselības stāvoklis ir optimāls jebkurā vecumā pirms slimības attīstības,  jau laikus nodrošinot tās diagnostiku un terapiju, preventīvi kontrolēt organisma novecošanās procesu, izvairīties no riska faktoriem un precīzi izvēlēties piemērotāko profilakses veidu. Būtiska “Anti-Aging Institute” sadaļa ir estētiskā medicīna, piedāvājot labākās pieejamās metodes un tehnoloģijas cilvēka ārējā izskata, estētikas uzlabošanai. 


“Anti-Aging Institute” piedāvā izstrādātu preventīvās medicīnas plānu, kurā ietverti trīs galvenie soļi:

  • Individuāls diagnostikas plāns (ģenētiskie testi, analīzes, izmeklējumi, konsultācijas ar speciālistiem u.c.);
  • Ārstniecība (prioritāro mērķu noteikšana, individuāla ārstniecības plāna izveide un izpilde, rezultātu izvērtēšana un nākamo prioritāšu noteikšana);
  • Novecošanās procesu vadība (Anti-Aging plāna izveide, pastāvīga uzraudzība un korekcijas, balstoties uz personalizētu, daudzfunkcionālu pieeju, ikgadējie veselības stāvokļa check-up, pastāvīga komunikācija ar veselības aprūpes menedžeri).

{{ gallery }}

Cilvēkiem visos laikos ir bijusi liela vēlme pēc iespējas ilgāk saglabāt jauneklīgu izskatu, dzīvesprieku, darba spējas un enerģiju kā jaunībā. Jaunības eliksīrs līdz šim nav izdomāts, visticamāk arī nekad tāda nebūs, bet 21. gadsimta  medicīna, pateicoties daudziem zinātniskajiem pētījumiem un tehnoloģiskajām iespējām, spēj piedavāt plašu izmeklējumu, terapijas, procedūru klāstu tieši novecošanās procesa palēnināšanai, tādēļ aicinām izmantot iespēju un konsultēties ar “Anti-Aging Institute” zinošajiem speciālistiem – preventīvās medicīnas ārstu, dermatologu, geriatru, gastroenterologu, endokrinologu, uztura speciālistu, ķermeņa estētikas speciālistu, fizioterapeitu, psihoterapeitu un citiem. 

“Anti-Aging Institute” izveidots vēsturiskā Krīgera pirts un dziedinātavas ēkā, kas celta 1884. gadā un ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis (arhitekts K.Felsko), kā arī atrodas Rīgas vēsturiskā centra un UNESCO aizsardzības zonā

“Anti-Aging Institute” vadītāja Zane Rēvalde uzsver: “Novecošanās procesus nav iespējams apturēt, bet tos ir iespējams palēnināt. Ar absolūti personalizētu pieeju un komandas darbu mēs rūpējamies par katra klienta garīgo un fizisko veselību. Mūsu klīnikas koncepts ļauj diagnosticēt jau esošas slimības un ar ģenētisko testu palīdzību ļauj ieskatīties nākotnē un prognozēt, kādas slimības mūs varētu piemeklēt. Mēs varam palīdzēt veseliem cilvēkiem, sportistiem, atlētiem, visiem, kuriem rūp sava veselība, enerģija un skaistums, un palīdzam to saglabāt pēc iespējas ilgāk. Mūsu veselības aprūpes speciālistu komanda ir gatava veidot ilgtermiņa attiecības ar katru, kuram rūp sava veselība. Pateicoties izcilam komandas darbam un teicamam tehnoloģiskajam nodrošinājumam, varam atrast katras problēmas sakni, vislabāko un precīzāko risinājumu. Tāpēc aicinu – lai veselība kļūst par Jūsu dzīvesveidu.”

 

“Anti-Aging Institute” izveidots vēsturiskā Krīgera pirts un dziedinātavas ēkā, kas celta 1884. gadā un ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis (arhitekts K.Felsko), kā arī atrodas Rīgas vēsturiskā centra un UNESCO aizsardzības zonā. Ūdensdziedinātava te darbojusies līdz pat 1968. gadam, kad citas ēkas būvniecības laikā nojaukts mājas Baznīcas ielā 18 skurstenis, veselības centrs tajā darbojies līdz pat 2000. gadu sākumam.  Tagad šajā, atjaunotajā ēkā atrodas SIA “Veselības centrs 4” grupas uzņēmumi “Anti-Aging Institute” un “Diplomātiskā servisa medicīnas centrs”, kā arī  “Dr. Federa Vācijas-Latvijas kardioloģijas privātprakse” un RSU Dermatoloģijas un veneroloģijas katedra.


“Anti-Aging Institute” 
Baznīcas iela 18, Rīga
Tālr.: +371 25418181, e-pasts: info@antiaging.lv 
www.antiaging.lv