Turpmāk tirdzniecības centra Alfa māmiņtelpā higiēnas preces mazuļiem būs pieejamas bez maksas

Jaunajiem vecākiem, dodoties ikdienas gaitās ar mazuli, vienmēr ir aktuāls jautājums – vai būs vieta, kur iespējams pārtīt vai pabarot mazuli ar pilnvērtīgu higiēnas nodrošinājumu. T/c Alfa jau šobrīd saviem apmeklētājiem nodrošina divas ērtas un aprīkotas māmiņtelpas, taču turpmāk sadarbībā ar zīmolu Happy, tajās tiks nodrošinātas arī bezmaksas mazuļu higiēnas preces.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

“T/c Alfa divas labiekārtotās māmiņtelpas šobrīd atrodas – viena pirmajā stāvā līdzās veikalam Douglas, savukārt otra otrajā stāvā līdzās elektrotehnikas veikalam un Euronics, bet pēc jaunās piebūves atklāšanas apmeklētājiem nodrošināsim arī plašu un labiekārtotu ģimenes telpu. Tajā vecāki varēs aprūpēt bērnus, bet māmiņām būs iespējas pabarot mazuļus norobežotā telpā,” skaidro t/c Alfa vadītāja Liene Apine, piebilstot, ka ģimenes telpa būs izvietota jaunās ēkas trešajā stāvā. 

No šodienas abas jau esošās māmiņtelpas papildinātas ar Happy precēm mazuļiem – autiņbiksītēm, mitrajām salvetēm un higiēniskajiem paladziņiem – visu, kas nepieciešams bērniņa higiēnai. Ar šīm precēm pēcāk tiks aprīkota arī ģimenes telpa.

T/c Alfa aicina vecākus, apmeklējot māmiņtelpu, rūpēties arī par citām māmiņām un tētiem, esot taupīgiem, un atceroties, ka arī nākamā mazuļa vecākiem, kas šo telpu apmeklēs, būs nepieciešamas higiēnas preces.

Reklāma
Reklāma