Policija aizturējusi bīstamo noziedznieku Māri Zvirgzdiņu - viņš no Balviem aizbēdzis līdz Lietuvai

Policija Lietuvā aizturējusi par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu meklēšanā esošo Māri Zvirgzdiņu, sociālajos tīklos vēstī Valsts policija.

 

Paldies visiem, kuri dalījās ar informāciju!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Paldies visiem, kuri dalījās ar informāciju!

Šodien, 30. martā, noslēdzoties vērienīgai meklēšanas operācijai, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes darbinieki kopā ar Lietuvas policijas kolēģiem, īstenojot profesionālu un veiksmīgu sadarbību, Lietuvā aizturēja bruņoto, 1984.gadā dzimušo, M.Zvirgzdiņu. Jau ziņojām, ka M. Zvirgzdiņš tika meklēts aizdomās par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu.
 

"Sabiedrības drošība ir mūsu prioritāte, tāpēc mēs vienmēr esam darījuši un darīsim visu iespējamo, lai aizturētu īpaši bīstamus noziedzniekus, neskatoties uz viņu dažādajiem centieniem nenonākt policijas redzeslokā. Iedzīvotāji nu var neuztraukties par savu drošību, jo arī šoreiz mums ir izdevies notvert ļaundari," uzsver Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs.


Jau ziņots,  ka 27. martā un naktī uz 28. martu Balvu novada Kubulu pagasta mazdārziņu teritorijā norisinājās vērienīgi vīrieša meklēšanas pasākumi, kuru laikā tika iesaistīts arī helikopters. Ņemot vērā, ka vīrietis var būt agresīvs, bīstams un bruņots, Valsts policija kategoriski aicināja iedzīvotājus pašiem neiesaistīties viņa meklēšanā! Tāpat savās automašīnās tika lūgts uzņemt nepazīstamus “stopētājus”, un par ikvienu aizdomīgu personu nekavējoties ziņot policijai.
 

Pēc ziemas atgriežoties savos mazdārziņos un dārza mājiņās, Balvu un tuvāko novadu iedzīvotāji tika aicināti pievērst uzmanību, vai mājiņās neatrodas viņiem nepiederošas lietas un aizdomīgi priekšmeti, kas varētu liecināt, ka mājiņā ir mitinājies svešs cilvēks. Arī šādā gadījumā tika lūgts informēt policiju.

Reklāma
Reklāma

Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija netiks sniegta.

 

 

Informācija no portāla Jauns.lv