Turpinās vērienīgi Māra Zvirgzdiņa meklēšanas pasākumi; bīstamais vīrietis varētu būt bruņots

Valsts policija (VP) arī šodien turpina pietiekami vērienīgus meklēšanas pasākumus, iespējams, bruņota vīrieša atrašanai.

FOTO: Valsts policija

FOTO: Mammamuntetiem.lv

FOTO: Valsts policija

Valsts policija (VP) arī šodien turpina pietiekami vērienīgus meklēšanas pasākumus, iespējams, bruņota vīrieša atrašanai.
aMeklēšana turpinās un tā nav apstājusies, taču policijas pārstāve Gita Gžibovska neprecizēja kurā reģionā patlaban norit aktīvākie meklēšanas pasākumi.

Meklēšana notiek pietiekami vērienīgi, taču policija neprecizē, cik daudz likumsargu vai tehnikas vienības iesaistītas meklēšanas pasākumos.

Jau ziņots, ka otrdien un naktī uz ceturtdienu Balvu novada Kubulu pagasta mazdārziņu teritorijā norisinājās vērienīgi vīrieša meklēšanas pasākumi, kuru laikā tika iesaistīts arī helikopters.

1984.gadā dzimušais Māris Zvirgzdiņš tiek meklēts aizdomās par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu. Policijā neatklāja, par kādu tieši noziegumu vīrietis ir meklēšanā.

Ziemeļlatgales laikraksta "Vaduguns" interneta vietnē rakstīts, ka Zvirgzdiņš, iespējams, izdarījis slepkavību. Redakcijas rīcībā arī ir informācija, ka vīrieša dzimtā valoda ir lietuviešu, bet viņš zinot arī krievu, latviešu un čigānu valodas.

Vīrietis ir apmēram 1,65-1,70 metrus garš, sportiskas miesas uzbūves, tumšiem matiem, tumšām acīm. Viņš var nēsāt optiskās brilles.
 

Ņemot vērā, ka vīrietis var būt agresīvs, bīstams un bruņots, policija kategoriski aicina iedzīvotājus pašiem neiesaistīties viņa meklēšanā. Tāpat savās automašīnās nedrīkst uzņemt nepazīstamus "stopētājus", un par ikvienu aizdomīgu personu nekavējoties jāziņo policijai.

Reklāma
Reklāma

Pēc ziemas atgriežoties savos mazdārziņos un dārza mājiņās, Balvu un tuvāko novadu iedzīvotāji aicināti pievērst uzmanību, vai mājiņās neatrodas viņiem nepiederošas lietas un aizdomīgi priekšmeti, kas varētu liecināt, ka mājiņā ir mitinājies svešs cilvēks. Arī šādā gadījumā jāinformē policija.

Policija atkārtoti aicina atsaukties ikvienu, kuram ir zināma viņa iespējamā atrašanās vieta vai jebkāda cita informācija, kas var noderēt viņa meklēšanā. Informēt policiju iespējams zvanot pa tālruņa numuru 67 086 430 vai 110, vai arī vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.


 

No portāla Jauns.lv