"Diena bez lifta 2018" notiks 25. aprīlī. Izmantot kāpnes ir veselīgāk!

Latvijas Tautas sporta asociācija aicina piedalīties Dienā bez lifta 2018, kas visā Eiropā norisināsies 25. aprīlī.

Augšup un lejup pa kāpnēm vismaz vienu dienu ar savām kājām.

FOTO: Shutterstock.com

Augšup un lejup pa kāpnēm vismaz vienu dienu ar savām kājām.

Diena bez lifta ir daļa no NowWeMOVE kampaņas, kuru uzsāka Starptautiskā Sporta un Kultūras Asociācija. Dienu bez lifta var viegli ieviest birojā, tirdzniecības centrā, daudzstāvu dzīvojamā mājā, stāvvietās, universitātēs un citās publiskajās un privātajās ēkās. Galvenā Dienas bez lifta ideja ir stimulēt ikdienā lifta vietā lietot kāpnes.


Dienā bez lifta tiek aicināti piedalīties visi iedzīvotāji neatkarīgi no vecuma, dzimuma un sportiskās sagatavotības līmeņa. Īpaši tiek aicināti piedalīties valsts iestādes, darba kolektīvi, organizācijas, kuru biroji atrodas ēkās ar liftu.
 
Piesakoties šai aktivitātei, katrā pasākuma norises vietā jābūt vismaz 1 kontaktpersonai, kura uztur saziņu ar āsociāciju pirms pasākuma, visā pasākuma norises laikā, kā arī pēc pasākuma. Informācija par pasākumu (organizācija, kas piedalīsies pasākumā, kontaktpersona (vārds, uzvārds, telefona numurs)) jānosūta uz e-pastu ltsa@riga.lv līdz 2018. gada 16. aprīlim.
 
Organizatori pasākuma norises vietā aicina pasākuma dalībniekus lifta vietā izmantot kāpnes, informē pasākuma dalībniekus par ieguvumiem veselībai un izvieto pasākuma informatīvo materiālu lifta tuvumā.


Vairāk informācijas par pasākumu LTSA mājas lapā. Sīkāka informācija pa tālruni 26895037. Ja izvieto informāciju sociālos tīklos, dalībnieki aicināti izmantot tēmturus #NoElevatorsDay #TakeTheStairs #Izmantokāpnes

Reklāma
Reklāma