Siguldas novada pašvaldība līdzfinansēs ēdināšanas pakalpojuma maksu visiem novada pirmsskolēniem

No 1.februāra novada ģimenēm, kuru bērni apmeklē pirmsskolas izglītības iestādes, pašvaldība līdzfinansēs 10% no ēdināšanas pakalpojuma maksas. Atlaide tiks piemērota arī tiem Siguldas novadā deklarētajiem bērniem, kuri apmeklē privātās pirmsskolas izglītības iestādes vai bērnudārzus citās administratīvajās teritorijās. 

FOTO: Shutterstock.com

Turpmāk ģimenēm, kurās vismaz viens vecāks un bērns ir deklarēts Siguldas novadā, maksa par ēdināšanas pakalpojumu pašvaldības bērnudārzā būs 2,43 eiro līdzšinējo 2,70 eiro vietā. Ja mazulis apmeklēs pirmsskolas izglītības iestādi 20 darba dienas mēnesī, tad ikmēneša rēķins ģimenei samazināsies par 5,40 eiro. Pašvaldības līdzfinansējums 10% apmērā spēkā tiks piemērots rēķiniem par februāra ēdināšanas pakalpojumiem un ģimenes rēķinus ar samazināto maksu saņems marta sākumā.
 

Savukārt novada daudzbērnu ģimenes, kurās aug trīs un vairāk bērni, no 1.februāra varēs saņemt pašvaldības līdzfinansējumu ēdināšanas pakalpojuma maksas segšanai ne tikai bērniem, kuri mācās pirmsskolas izglītības iestādēs, bet arī novada vispārizglītojošo skolu 5.–12.klasē.

Reklāma
Reklāma