Atklās unikālu sporta programmu, lai bērniem palīdzētu izvēlēties savu sporta veidu

2.februārī, plkst.18 Rīgā, Electrum Olimpiskajā centrā bērnu vecāki tiek aicināti uz atklāšanas sapulci sporta programmā – „Atrodi savu sporta veidu”. Unikālās sporta programmas ietvaros bērni no septiņu gadu vecuma varēs iepazīties un apgūt vairākus sporta veidus.  

 

Vecāki aicināti uz pirmo sapulci bērnu sporta programmai Atrodi savu sporta veidu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vecāki aicināti uz pirmo sapulci bērnu sporta programmai "Atrodi savu sporta veidu".

Rīgā programmas ietvaros bērniem būs iespēja iesaistīties kopumā desmit atšķirīgu sporta veidu nodarbībās. Ar audzēkņiem strādās profesionāli treneri un būs pieejams inventārs basketbola, florbola, džudo, badmintona, vieglatlētikas, volejbola, handbola, futbola, hokeja, peldēšanas nodarbībām. Programmas nodarbību metodika veidota tā, lai radītu bērniem prieku un interesi par sportu kopumā.

Rīgā programmas ietvaros bērniem būs iespēja iesaistīties kopumā desmit atšķirīgu sporta veidu nodarbībās.

„Šāda programma jau no 2017.gada rudens darbojas Liepājā. Uzreiz pēc programmas atklāšanas esmu saņēmis neskaitāmus ierosinājumus no vecākiem par jaunās programmas izveidi arī Rīgā. Lielākais izaicinājums bija atrast programmas metodikai piemērotas telpas ar pieejamiem laikiem, kuros bērni varētu sportot kopā ar dažādu sporta veidu treneriem,” atklāj programmas iniciators un organizators Kaspars Čerņavskis no biedrības „Bērnu ciematu Republika”, kurš kopā ar domubiedru un treneri Ainaru Bagatski aicina uz atklāšanas sapulci.

Reklāma
Reklāma

Pēc sporta programmas absolvēšanas vecāki saņems atzinumu – sertifikātu par bērnam piemērotāko un atbilstošāko sporta veidu kuru nākotnē attīstīt un pilnveidot kādā no Rīgas Sporta skolām.
Nodarbības tiks organizētas divreiz nedēļā Electrum Olimpiskajā centrā, ledus hallē, stadionos.
Bērnu vecāki aicināti pieteikt savas atvases laicīgi - telefoniski 25152278, rakstot e-pastu info@bernurepublika.lv vai klātienē atklāšanas sapulcē Electrum Olimpiskajā centrā (Grostonas ielā 6b, Rīgā).
Vietu skaits ierobežots. 

bērnu republika

Foto: bernurepublika.lv