Bezmaksas nodarbības mātes un bērna veselības veicināšanai Liepājā

Projekta “Liepāja.Vesels.Aktīvs.Laimīgs.” ietvaros topošajām māmiņām, vecākiem ar bērniem un ģimenēm kopumā šogad bija iespēja piedalīties vairākās izglītojošās nodarbībās par mātes un bērna, kā arī ģimenes kopumā veselības veicināšanu. 

Liepājas pilsētas pašvaldība aicina sekot līdzi informācijai pašvaldības mājas lapā un piedalīties projekta aktivitātēs arī nākamajā gadā.

FOTO: Shutterstock.com

Liepājas pilsētas pašvaldība aicina sekot līdzi informācijai pašvaldības mājas lapā un piedalīties projekta aktivitātēs arī nākamajā gadā.

Projekta ietvaros tika organizēti nodarbību cikli grūtniecēm, atbalsta grupas nodarbības ģimenēm ar bērniem dažādās vecuma grupās, kā arī informatīvas grupu nodarbības vecākiem ar bērniem līdz 2 gadu vecumam. 


Šobrīd projekta aktivitātēs piedalījušies jau 136 interesenti. Arī 2018. gadā projekts paredz dažāda veida nodarbības mātes un bērna veselības veicināšanai Liepājā, tāpēc Liepājas pilsētas pašvaldība aicina sekot līdzi informācijai pašvaldības mājas lapā un piedalīties projekta aktivitātēs arī nākamajā gadā. 


Mātes un bērna veselības veicināšanas aktivitātes tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/088 “Liepāja. Vesels. Aktīvs. Laimīgs.” ietvaros. 

Logo

 

Reklāma
Reklāma

Fonds “Mammām un Tētiem” sācis izdot žurnālu topošajiem un jaunajiem vecākiem ar mērķi sniegt izglītojošu, uz pētījumiem bāzētu informāciju par priekšnosacījumiem veselīgai grūtniecībai, par dzemdību norisi, pāra attiecību stiprināšanu laikā, kad ģimenē ienācis bērniņš, un drošu, pareizu jaundzimušā aprūpi.
Žurnāls bez maksas pieejams ārstu praksēs un dzemdniecības iestādēs.

    Lejupielādēt žurnālu PDF formātā

    Atvērt lasīšanai online