FS Metta aicina pieteikties futbola nodarbībām

Futbola skola Metta aicina zēnus un meitenes uz futbola nodarbībām jau no 4 gadu vecuma. 

Speciāla futbola apmācības programma un sistēma ir ne tikai zēniem, bet arī meitenēm no 4 līdz 16 gadu vecumam, paralēli futbolam attīstot prasmes peldēšanā, aerobikā un vieglatlētikā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Speciāla futbola apmācības programma un sistēma ir ne tikai zēniem, bet arī meitenēm no 4 līdz 16 gadu vecumam, paralēli futbolam attīstot prasmes peldēšanā, aerobikā un vieglatlētikā.

FS Metta ir Latvijas Futbola federācijas akreditēta futbola akadēmija ar visaugstāko novērtējumu, kā arī piecus gadus LFF atzinusi Mettu par radošāko bērnu un jauniešu futbola klubu Latvijā, bet Rīgas Dome par labāko sporta organizāciju.

METTAs darbība ir balstīta uz trim galvenajām vērtībām – Ģimene – Futbols – Izglītība. Bez futbola skolas treneri un personāls ciešā sadarbībā ar ģimeni seko līdzi arī bērna attīstībai ārpus futbola un sekmēm skolā.

FS Metta par savu izvēlas tie, kas vēlas īpaši profesionālu futbola apmācību un vidi, kā arī visaugstākā līmeņa personības izaugsmi. Kluba audzēkņi gūst bagātu pieredzi starptautiska līmeņa Elites turnīros, kļūst par reģionālo un nacionālo jaunatnes izlašu dalībniekiem un čempioniem! Sasniedzot attiecīgo prasmju līmeni, spēlētāji iekļūst Elites futbolistu apmācības programmā un īpašajā futbola klasē Rīgas Hanzas vidusskolā.

Treniņu metodika ir rūpīgi pārdomāta un radīta, konsultējoties ar vadošajām Itālijas, Zviedrijas un Anglijas futbola akadēmijām. 

Treniņus vada un par drošu bērnu attīstību rūpējas augsti kvalificēti treneri un koordinatori. Treniņu metodika ir rūpīgi pārdomāta un radīta, konsultējoties ar vadošajām Itālijas, Zviedrijas un Anglijas futbola akadēmijām. Pieteikties nodarbībām iespējams gan attīstības, gan meistarības grupās, ļaujot ar futbolu nodarboties ikvienam interesentam, neskatoties uz iepriekšējo pieredzi.

Tāpat speciāla futbola apmācības programma un sistēma ir arī meitenēm no 4 līdz 16 gadu vecumam, paralēli futbolam attīstot prasmes peldēšanā, aerobikā un vieglatlētikā.

Reklāma
Reklāma

futbola skola metta

Nodarbības notiek mūsdienu futbola prasībām atbilstošā, modernāinfrastruktūrā – Rīgas Hanzas vidusskolas futbola laukumā, Elektrum olimpiskajā centrā, kā arī Ķekavas novada sporta kompleksā.

Pieteikties nodarbībām iespējams, zvanot uz tālruņiem +371 26 430 033 vai +371 26 544 377, kā arī sūtot pieteikumu uz info@fsmetta.lv. Jāatzīmē, ka pirmie trīs treniņi ir bezmaksas iepazīšanās treniņi, kuru laikā censonis un viņa vecāki var iepazīties ar vidi, prasībām un pieņemt lēmumu par pievienošanos skolai. Vairāk info www.fsmetta.lv.

Pievienojies FS Metta lielajai futbola ģimenei un dodies pretī saviem sapņiem!