Māmiņdienas skaistākais konkurss “Apbrīnojamā māmiņa”. Balvā – iRobot Roomba 966!

Izsludinām skaistu jo skaistu Māmiņdienas konkursu - “Apbrīnojamā māmiņa”. Tas ir stāstu konkurss, kurā aicinām uzrakstīt par kādu jauku, mīļu un Tavās acīs īpašu mammu. Vienam stāsta autoram balvā neatsveramais palīgs ikdienas mājas solī -  iRobot Roomba 966

Mums apkārt ir tik daudz lielisku mammu – mīlestības pilnas, aizrautīgas, enerģiskas un iedvesmojošas, radošas un talantīgas - pastāsti par savējo!

FOTO: Shutterstock.com

Mums apkārt ir tik daudz lielisku mammu – mīlestības pilnas, aizrautīgas, enerģiskas un iedvesmojošas, radošas un talantīgas - pastāsti par savējo!

 

Mums apkārt ir tik daudz lielisku mammu – mīlestības pilnas, aizrautīgas, enerģiskas un iedvesmojošas. Radošas un talantīgas, kas varbūt cep visgardākās kūkas vai ada viskrāšņākos cimdus. Mammas -uzņēmējas vai mammas-vislabākās skolotājas. Daudzbērnu māmiņas un mammas, kas savus bērnus audzina vienas vai kuru apgādībā ir smagi slims mazulis. Mammas, kuras uzņēmušās rūpes par citu vecāku pamestiem bērniem. Mammas, kuru dzīves līkloči bijuši grūti un samezgloti, tomēr viņas spējušas saglabāt gaišu sirdi un saulainu smaidu, un varbūt viņas nu jau ir vecmāmiņas. Tu noteikti pazīsti kādu šādu māmiņu vai varbūt pati esi mamma, kura vēlas citiem pastāstīt savu stāstu. 

Lai piedalītos konkursā:
1) Uzraksti nelielu stāstu par kādu Tavās acīs īpašu māmiņa. Tā var būt arī vecmāmiņa vai arī Tu pati;
2) Stāsta garums 1000-3500 rakstu zīmes (ar atstarpēm);
3) Stāstam vēlams pievienot foto. Tā kā visi stāsti tiks publicēti ģimenes portālā www.mammamuntetiem.lv, lūgums ar stāsta galveno varoni saskaņot bilžu publicēšanu;
4) Stāstu jāsūta uz adresi redakcija@mammam.lv ar norādi "Māmiņdienas konkursam" līdz 9.maijam (ieskaitot). 

irobot māmiņdienaPAR BALVĀM:
Galvenā balva – jaunais sausās uzkopšanas robots iRobot Roomba 966! iRobot Roomba 966 saņems viens stāsta autors. Pārsteiguma balva – vakariņas restorānā – gaidāma arī stāsta varonei!

Reklāma
Reklāma


Sausās uzkopšanas robots iRobot Roomba 966 ir aprīkots ar savācējrullīšiem, kas pasargāti no netīrumu uztīšanās, un divreiz jaudīgāku jaunās paaudzes sūkšanas turbīnu. Roomba, atrodoties uz paklājiem un grīdsegām, automātiski palielina sūkšanas jaudu dziļākai tīrīšanai. Robota navigācija ļauj tam apgūt un iztīrīt visas grīdas vienā mājokļa līmenī, izveidojot precīzu vides karti un kontrolējot savu atrašanās vietu tajā, lai vajadzības gadījumā varētu uzlādēties un turpināt darbu no vietas, kur tas bija pārtraukts.
 iRobot Roomba 966 varat attālināti vadīt, kontrolēt un tam iestatīt piemērotus tīrīšanas uzstādījumus, izmantojot iRobot Home aplikāciju.
Gudri. Vienkārši. Tīri.
www.irobot.lv

 

Iesūtītos stāstu lasi sadaļā "Vislabākās mammas"