LATVIJAS SPĀRNI – labdarība bez naudas

Daudziem no mums labdarība nešķiet saistoša nodarbe. Un tam ir vairāki iemesli. Bet ko Jūs teiktu, ja Jums piedāvātu piedalīties labdarībā bez nepieciešamības maksāt vai darīt kaut ko? Ko Jūs teiktu, ja slimā bērniņa dēļ Jums būtu tikai jāizdara viegla, bet pareiza izvēle?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Kāpēc mēs reti ziedojam? Galvenie iemesli ir šādi:

  • Neuzticība un bailes tikt apkrāptiem
  • Neapmierinātība ar to, ka daļā naudas tiks izmantota citiem izdevumiem
  • Cilvēciska nevēlēšanās tērēt savu naudu citu labā.

Un šie iemesli ir visai saprotami. Jo šobrīd labdarība nozīmē atdot savu sūri un grūti nopelnīto naudiņu cilvēkiem, kurus mēs pat nepazīstam. Protams, šeit nav runa par lielajām traģēdijām, kad visa Latvija sadodas rokās un kopīgi piedalās kādā vienā labdarības akcijā. Tas ir cits gadījums. Šoreiz runa ir par tām traģēdijām, kuras nenonāk avīžu pirmajās slejās un nekļūst par vakara ziņu raidījuma galvenajām tēmām. Taču šādu traģēdiju ir simtiem. Simtiem slimu bērnu, trūcīgu ģimeņu, vientuļu vecu ļaužu, pamestu dzīvnieku, kuriem neviens nevar palīdzēt nepieciešamajā apjomā.

 

Latvijas uzņēmēju un sabiedriskās jomas pārstāvju grupa apsprieda šo problēmu un pieņēma lēmumu labot radušos situāciju. Tā tika radīts projekts Latvijas Spārni. Tas ir unikāls projekts, kas ļauj katram valsts iedzīvotājam iesaistīties slimo bērnu glābšanā un palīdzēt trūkumcietējiem, netērējot nevienu centu.

 

Reklāma
Reklāma

“Latvijas Spārni” palīdzības sniegšanu padarīs par ikdienu. Projekts nodrošinās, ka viss, kas ir nepieciešams, lai iesaistītos labdarībā, ir veikt pirkumus uzņēmumos, kuriem ir “Latvijas Spārni” zīme. Turklāt nekādi papildu ziedojumi nav jāveic. Vienkārši turpiniet savus ikdienas pirkumus un izmantojiet pakalpojumus tāpat kā agrāk, bet tagad Jūs zināsiet, ka Jūsu izvēlētajai precei vai uzņēmumam ir izšķiroša loma kāda slima mazuļa vai daudzbērnu ģimenes glābšanai Latvijā.

 

Katru reizi, kad Jūs pērkat produktus vai pakalpojumus firmā, kurai ir zīme “Latvijas Spārni”, Jūs tajā pat brīdī palīdzat atveseļoties slimam bērniņam vai sarūpējat kādam trūkumā dzīvojošam bērnam maltīti un siltumu.

 

Iespējams, ka “Latvijas Spārni” ir tieši tas, kas šobrīd ir visvairāk nepieciešams Latvijai šajos grūtajos laikos. Un jebkāds iespējamais atbalsts no katra no mums tuvina to dienu, kad visi Latvijas bērni ieraudzīs mūsu valsts uzplaukumu.