Veic pasūtījumu un laimē CEĻOJUMU no NOVATOURS vai vienu no 28 iepirkumu groziem!

Ceļošana un atmiņu dokumentēšana par piedzīvoto ir absolūti saistītas lietas. Nu ir iespēja apvienot lietderīgo ar patīkamo - pasūti kādu no ZOOMBOOK brīnišķīgajiem produktiem un laimē ceļojumu no NOVATOURS!

Pasūti iepriekšējā ceļojuma foto grāmatu, piedalies loterijā un laimē jaunu ceļojumu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pasūti iepriekšējā ceļojuma foto grāmatu, piedalies loterijā un laimē jaunu ceļojumu!

Kas jādara? Laika posmā līdz 2. maijam pasūti kādu no ZOOMBOOK produktiem un piedalies loterijā! Iespējams tieši tu laimēsi ceļojumu no NOVATOURS vai vienu no 28 iepirkumu groziem. 

Vairāk par akciju lasi https://www.zoombook.lv 

ZOOMBOOK foto grāmata

ZOOMBOOK piedāvājumā ir plašs sortiments - kanvu druka, īpaši kalendāri, piezīmju grāmatas, krāsojamās piezīmju grāmatas, plānotāji, pastkartes un, protams, foto grāmatas. Foto grāmatas ir fantastisks veids, kā iemūžināt savu ceļojumu. Iedomājies draugu vai radu sanākšanu, kuras laikā vari piedāvāt apskatīt savus un savas ģimenes piedzīvojumus gaumīgā grāmatā. 

ZOOMBOOK foto grāmata

ZOOMBOOK foto grāmata

Ar foto grāmatas palīdzību jūs varat ne tikai iemūžināt atmiņas, bet arī veidot stāstu - no brīžiem, kad sākāt gatavoties brīvdienu pavadīšanai kopā ar ģimeni kādā no skaistajām pasaules vietā, kad laimīgi un smaidīgi kravājāt čemodānus un devāties uz lidostu, līdz brīžiem, kad izbaudījāt visu, ko izraudzītais galamērķis varēja piedāvāt, sākot ar saules pielietu pludmali, beidzot ar jaukām maltītēm mazajos vietējos restorānos un kafejnīcās. 

ZOOMBOK foto grāmata

Reklāma
Reklāma

Šādās foto grāmatās vari likt ne tikai ceļojumu bildes, bet iemūžināt ikvienu savas dzīves svarīgo notikumu - ik vienus ģimenes svētkus, izlaidumus, kāzas, mazuļa ienākšanu ģimenē un vienkārši ikdienu. Galvenais - šos atmiņu mirkļus nepazaudēt, lai tie vienmēr atgādina par labajiem notikumiem un mudina piedzīvot jaunus!

 

ZOOMBOOK foto grāmata

ZOOMBOOK foto grāmata


Mūsdienās foto mirkļu kolekcionēšana ir populāra parādība. Mēs savus ikdienas labos notikumus labprāt rādām dažādos sociālajos kontos. Taču tu vari būt oriģinālāks un radošāks, veidojot savu un savas ģimenes īpašo foto grāmatu!

Atceries, šobrīd, pasūtot foto grāmatu ZOOMBOOK, tev ir iespēja piedalīties loterijā un laimēt ceļojumu no NOVATOURS vai kādu no 28 iepirkumu groziem! 

Ieskaties: www.zoombook.lv