Kā tev var palīdzēt fizioterapeits?

Katram dzīvē pienāk brīdis, kad ir neskaidrības par savu ķermeni. Vai tas funkcionē pareizi? Kādēļ parādās sāpes un kustību ierobežojumi? Savukārt bērnu vecāki bieži tiek konfrontēti par zīdaiņu attīstības tempu, bērna stāju un gaitu.

Esam padomājuši arī par skolas vecuma bērniem un pieaugušajiem. Veicam rūpīgu stājas, gaitas un kustību analīzi. Konsultējam un, ja nepieciešams, piedāvājam individuālu terapijas plānu.

FOTO: Shutterstock.com

Esam padomājuši arī par skolas vecuma bērniem un pieaugušajiem. Veicam rūpīgu stājas, gaitas un kustību analīzi. Konsultējam un, ja nepieciešams, piedāvājam individuālu terapijas plānu.


Jebkurā vecumā ir aktuāls sauklis, kas 8.septembrī izskanēja Starptautiskajā Fizioterapijas dienā “Katram savu fizioterapeitu!”. 


Fizioterapeita darba lauks ir plašs – sākot ar zīdaiņa attīstības, aprūpes pārzināšanu un terapiju, un beidzot ar senioru novecošanu saistītām problēmām, lai uzlabotu dzīves kvalitāti. Neatsverama ir fizioterapeita palīdzība rehabilitācijā pēc traumām. 


“Es vēlētos, lai fizioterapeita darbs vairāk saistītos ar profilaksi, ne smagu slimību seku ārstēšanu,“ stāsta SIA “Betas Nams” fizioterapeite Dace Puncule, “tādēļ daudz laika ieguldu vecāku apmācībai par zīdaiņu aprūpi. Prasmīga zīdaiņa kopšana jau no pirmajām dienām veicinās harmonisku bērna attīstību un terapija nebūs vajadzīga. Izņēmumi ir gadījumi, kad bērniem ir iedzimta problēma. Sasniedzot 5 mēnešu vecumu, mazuļus kopā ar vecākiem aicinām apmeklēt Spēļu grupas pēc E. Pikleres pedagoģijas principiem pie mums Cēsīs Betas Namā. Šajās nodarbībās sekojam līdzi bērna attīstībai un vecāki, bērnam pielāgotā vidē, var apgūt , kas attiecīgajā vecuma posmā ir svarīgs."


Esam padomājuši arī par skolas vecuma bērniem un pieaugušajiem. Veicam rūpīgu stājas, gaitas un kustību analīzi. Konsultējam un, ja nepieciešams, piedāvājam individuālu terapijas plānu. Betas Namā rīkojam arī ārstnieciskās vingrošanas nodarbības grupā. 

Reklāma
Reklāma


Neatliec savu apmeklējumu pie fizioterapeita un uzzini kā tieši Tev var palīdzēt šis speciālists!

Piezvani, nāc ciemos un darbosimies kopā! Plašāka informācija – www.betasnams.lv