Nellija Šlēgelmilha: bērniem ir jāvelta nedalīta uzmanība

Nellija Šlēgelmilha, divu bērnu mamma, Pasaules čempione ūdensmotociklu sportā un “333” trases projektu vadītāja uzskata, ka darbu mājās nest nevajag un ģimenes un darba dzīves harmonijai ir stingri jānodala laiks.

Nellija Šlēgelmilha: bērniem ir jāvelta nedalīta uzmanība

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nellija Šlēgelmilha, divu bērnu mamma, Pasaules čempione ūdensmotociklu sportā un “333” trases projektu vadītāja uzskata, ka darbu mājās nest nevajag un ģimenes un darba dzīves harmonijai ir stingri jānodala laiks darba pienākumiem no laika, kas netraucēti tiek veltīts bērnu audzināšanai.

 

Nellija Šlēgelmilha informatīvās akcijas ģimenes un darba dzīves līdzsvaram “Darbā bērni” ietvaros tapušā video stāstā atklāj savus laika gaitā izstrādātos nosacījumus ģimenes un darba dzīves veiksmīgai sakārtošanai - tā ir stingra darba pienākumu nodalīšana no brīvā un ģimenei veltāmā laika. Nellija Šlēgelmilha vienmēr cenšas darbu beigt plkst. 17:00, neskatoties uz to, ka visi pienākumi varbūt vēl nav paveikti un pavadīt atlikušo dienas daļu kopā ar bērniem. Laikā, kas tiek veltīts bērniem, dators netiek atvērts un nenotiek telefonsarunas par darbu.

 

Nellijas Šlēgelmilhas pieredzes video stāsts:

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Informatīvās akcijas “Darbā bērni” ietvaros savu pieredzi ģimenes un darba dzīves līdzsvaram video stāstos atklāj arī Dana Reizniece - Ozola, Latvijas Republikas ekonomikas ministre un četru bērnu mamma, Armands Simsons, trīs bērnu tētis un “Dinamo Rīga” runasvīrs, Inga Akmentiņa - Smildziņa, “Amigo iniciatīvas laimīgām ģimenēm” vadītāja un trīs bērnu mamma un Agnese Linka, Latvijas Radio 1 “Ģimenes studijas” programmas vadītāja un divu bērnu mamma.

Ikviens interesents aicināts iesūtīt savu ģimenes un darba dzīves apvienošanas pieredzes stāstu uz e-pasta adresi: darbaberni@laimigamgimenem.lv vai dalīties ar to sociālajos tīklos, lietojot tēmturi #darbābērni.

 

“Darbā bērni” informatīva akcija ģimenei draudzīgai darba kultūrai

Lai stāstītu par darba devēju un darbinieku iespējām padarīt ikdienu ģimenei draudzīgu, “Amigo iniciatīva laimīgām ģimenēm” kopā ar “Latvijas Radio 1” “Ģimenes studija” rīko informatīvu akciju “Darbā bērni”. Akcijas laikā tiek meklētas atbildes uz jautājumiem, kā veidot karjeru, lai darbs nav šķērslis ģimenes laimei, kā laimīgs darbinieks var kļūt par panākumu atslēgu savam darba devējiem, un kā darba kultūru var uzlabot mērķtiecīga valsts politika.