Armands Simsons: līdzsvars starp ģimenes un darba dzīvi ir ģimenes kopdarbs

Armands Simsons, “Dinamo Rīga” runasvīrs un trīs bērnu tētis uzskata, ka ģimenes un darba dzīves apvienošana ir vecāku komandas darbs - vienam otru atbalstot un papildinot. 

Armands Simsons: līdzsvars starp ģimenes un darba dzīvi ir ģimenes kopdarbs

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Armands Simsons, “Dinamo Rīga” runasvīrs un trīs bērnu tētis uzskata, ka ģimenes un darba dzīves apvienošana ir vecāku komandas darbs - vienam otru atbalstot un papildinot. Apvienojot spēkus, vecākiem ir iespēja pašiem uzaudzināt savus bērnus un pilnvērtīgi piedalīties viņu dzīvēs katru dienu.

Armands Simsons informatīvās akcijas ģimenes un darba dzīves līdzsvaram “Darbā bērni” ietvaros tapušā video stāstā dalās ar savas ģimenes uzskatu, ka bērniem ir jāaug savu vecāku pavadībā - Simsonu ģimenē darba un ģimenes dzīves apvienošana ir komandas darbs. Armands Simsons kopā ar sievu paši audzina savas trīs meitas, rūpīgi plānojot laiku un iztiekot bez auklītes palīdzības.

Skaties video stāstu: 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

Informatīvās akcijas “Darbā bērni” ietvaros savu pieredzi ģimenes un darba dzīves līdzsvaram video stāstos atklāj arī Dana Reizniece - Ozola, Latvijas Republikas ekonomikas ministre un četru bērnu mamma, Inga Akmentiņa - Smildziņa, “Amigo iniciatīvas laimīgām ģimenēm” vadītāja un trīs bērnu mamma, Nellija Šlēgelmilha, divu bērnu mamma, Pasaules čempione ūdensmotociklu sportā un “333” trases projektu vadītāja un Agnese Linka, Latvijas Radio 1 “Ģimenes studijas” programmas vadītāja un divu bērnu mamma. 

Ikviens interesents aicināts iesūtīt savu ģimenes un darba dzīves apvienošanas pieredzes stāstu uz e-pasta adresi: darbaberni@laimigamgimenem.lv vai dalīties ar to sociālajos tīklos, lietojot tēmturi #darbābērni.

 

“Darbā bērni” informatīva akcija ģimenei draudzīgai darba kultūrai

Lai stāstītu par darba devēju un darbinieku iespējām padarīt ikdienu ģimenei draudzīgu, “Amigo iniciatīva laimīgām ģimenēm” kopā ar “Latvijas Radio 1” “Ģimenes studija” rīko informatīvu akciju “Darbā bērni”. Akcijas laikā tiek meklētas atbildes uz jautājumiem, kā veidot karjeru, lai darbs nav šķērslis ģimenes laimei, kā laimīgs darbinieks var kļūt par panākumu atslēgu savam darba devējiem, un kā darba kultūru var uzlabot mērķtiecīga valsts politika.