Maijā ir iespēja apmeklēt jogas un meditācijas nodarbības par ziedojumiem. Ieņēmumi tiks ziedoti kanisterapijai

Ieņēmumi no nodarbībām tiks ziedoti kanisterapijas (terapijas ar suni) atbalstam Latvijā cilvēkiem ar garīgās un fiziskās veselības traucējumiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Telpa mieram un apzinātībai „Pa saulei” šogad maijā svin savu dzimšanas dienu un tai par godu dāvā iespēju apmeklēt jogas un meditācijas nodarbības pieaugušajiem, bērniem un topošām māmiņām par ziedojumiem. Saziedotie līdzekļi atbalstīs biedrības “Maigais suns” suņu terapiju cilvēkiem ar fiziskās un garīgās veselības traucējumiem. 

 

Atbalstot kanisterapijas (terapijas ar suni) pieejamību Latvijā, mēs vēlamies dot iespēju bērniem un pieaugušajiem, kam ir dažādas kaites, kuru pamatā ir nervu sistēmas pārslodzes un traumas, kā arī tādas diagnozes kā autiskā spektra traucējumi, cerebrālā trieka, Dauna sindroms, saņemt spēcinošu atbalstu veselībai un ikdienas laimes sajūtas stiprināšanai. Biedrības “Maigais suns” kanisterapijas iniciatīvas: http://great-pyrenees.lv/LV/dogtherapy/therapy_experience_lv.html.

 

Reklāma
Reklāma

Lūdzam Jūsu atbalstu, informējot sabiedrību par mūsu iniciatīvu dāvināt prieku un mīlestību sirsnīgai pasaulei!


Par „Pa saulei”
„Pa saulei” ir telpa mieram, apzinātībai un sevis izziņai. Fiziska un virtuāla oāze pilsētas sirdī, kur norimt, sevi spēcināt, atbrīvoties no spriedzes un pievērsties tās cēloņu izziņai un atlaišanai caur jogas un meditācijas praksi un apzinātas komunikācijas apmācībām. „Pa saulei” radītāja Ilze Dzenovska ir starptautiskās jogas alianses sertificēta pasniedzēja kopš 2010. gada, beigusi jogas skolotāju apmācības Anusara stilā ASV, pēdējos trīs gadus turpina pilnveidot savu pasniedzējas pieredzi Ajengāra Hatha jogas sistēmā, Vinyasa jogā, atjaunojošās un terapeitiskās Hatha jogas metodēs pie starptautiski atzītiem pasniedzējiem. Kopš 2008. gada Ilze praktizē Meta meditāciju skolotāja Bhante Vimalaramsi vadībā. Ilze ir arī sertificēta mediatore, kā arī darbojas starpdisciplināros projektos konfliktu transformācijas un miera veidošanas jomā Latvijā un starptautiski, tādējādi jogas praksi apzināti integrējot ikdienas dzīvē.