Stāsts par mazuli, kuram varam palīdzēt!

Es ļoti lūdzu jūs: palīdziet manam dēliņam Renāram! Bez jūsu palīdzības viņš neizdzīvos! Renārs ir mūsu lolotais un gaidītais mazulis! Vecākais brālītis un māsiņas viņu ļoti mīl. Renārs piedzima 18. novembrī un visa ģimene ļoti priecājās par pieaugumu! Bet diemžēl prieks par mazuli nebija ilgs, jo pusotra mēneša vecumā, kad sāku barot mazuli ar bērnu pārtiku, viņam parādījās alerģija – piena produktu nepanesība, kas izraisīja smagas sekas uz mazuļa ādas: to klāja kreveles un izdalījās strutas. 

Ne mirkli nedomājot padoties, mēs sākām barot mazo ar specializēto pārtiku, kas ir īpaši izstrādāta tādiem bērniņiem ar alerģijām. Par nelaimi arī ne katra medicīniskā pārtika der manam mazulim.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ne mirkli nedomājot padoties, mēs sākām barot mazo ar specializēto pārtiku, kas ir īpaši izstrādāta tādiem bērniņiem ar alerģijām. Par nelaimi arī ne katra medicīniskā pārtika der manam mazulim.

 

Es nevarēju skatīties uz savu bērnu bez asarām un izmisuma: es nevaru pat iedomāties, kādas sāpes cieta Renārs! Viņš vēl arvien slikti guļ, visu laiku raud un cenšas pakasīt ādu. Lai nomierinātu mazuli, mēs ar vīru uz maiņām sēžam blakus mazajam naktīs, un tikai jūtot mūsu klātbūtni viņam paliek vieglāk un viņš nedaudz nomierinās.

 

Ne mirkli nedomājot padoties, mēs sākām barot mazo ar specializēto pārtiku, kas ir īpaši izstrādāta tādiem bērniņiem ar alerģijām. Par nelaimi arī ne katra medicīniskā pārtika der manam mazulim. Pat tā, ko mēs lietojam šobrīd – Friso PEP AC, palīdz ļoti maz, un mūsu ārsts saka, ka, ja situācija tuvākajā laikā nemainīsies, tad būs jāizmanto Neocate pārtiku, kas maksā 40 eiro par vienu burciņu! Turklāt Renāra ādas ārstēšanai ir vajadzīgi arī speciālie krēmi, kuri palīdz atjaunot mazuļa ādu, bet tie ir jālieto regulāri. Kā arī pārtika, tie maksā ļoti dārgi! Lai nodrošinātu mazulim visu nepieciešamo, ir vajadzīga mums neaptverama summa: 9000 eiro!

Mūsu ģimene dzīvo ļoti pieticīgi: vīrs ilgu laiku nebija varējis strādāt invaliditātes dēļ. Mums mājās nav karstā ūdens un centrālās apkures, tāpēc ūdeni sildām ar boileri, par ko nākas maksāt ārkārtīgi lielus rēķinus par elektrību. Visi nelielie ienākumi tiek tērēti, lai apmaksātu komunālos maksājumus un iztiku. Bez jūsu atbalsta mēs neizglābsim Renāru! Lūdzu, palīdziet mums!

 

Mans mazulis ļoti grib dzīvot: viņš rūpīgi vēro, kā rotaļājas viņa vecākais brālītis un māsiņas. Renāram ļoti patīk klausīties, kā dzied mūsu meita Rigonda, kura uzstājas arī skolas kora priekšnesumos. Un arī Rigondai Renāra uzmanība ir svarīgāka par jebkuru uzslavu! Mūsu draudzīgā ģimene ir vienmēr kopā, un kad kādam klājas slikti, visi ļoti pārdzīvo. Pat mūsu mīlule kaķene Tince ne uz mirkli neatstāj Renāru! Šķiet, viņa saprot un cenšas atvieglot mazuļa ciešanas… Es negrasos padoties, un es nepieļaušu, lai šīs nejaukās alerģijas dēļ mazulis pamestu mūsu ģimeni! Kā māte vairāk par visu uz pasaules es vēlos, lai mana ģimene būtu vesela un laimīga! Palīdziet man izglābt dēlu!

Vairāk informācijas par mazo Renāru var uzzināt šeit:

Reklāma
Reklāma

http://labdaris.lv/lv/funds/view/149

 

Tālruņi ziedojumiem: 90006881 (maksa par zvanu — 1.42 EUR) un 90006771 (maksa par zvanu — 7.11 EUR).

 

Jūs varat palīdzēt mazulim arī pārskaitot ziedojumu uz kādu no zemāk norādītajiem kontiem, ierakstot maksājuma mērķī “Veselības fonds: Renārs Skujiņš”.

 

Rekvizīti:
Nosaukums: Biedrība «Latvijas Labdaru Asociācija Labdaris.lv»
Reg. Nr: 40008173130
Jur. adrese: Akadēmijas laukums 1- 1011, Rīga, LV-1050

-SWEDBANK- Swift: HABALV22
LV43HABA0551037990069

-CITADELE- Swift: PARXLV22
LV79PARX0016130480002

Paypal: paypal@labdaris.lv

labdaris@labdaris.lv
(+371) 27042568