22. martā aicinām piedalīties svētkos, atzīmējot Starptautisko laimes dienu!

Kas ir laime? Katram tā ir sava. Katrs tiecas uz laimi vai pat jau ir kļuvis laimīgs savā veidā. Tam ir bijušas veltītas neskaitāmas dienas, mēneši, gadi, ir ilgi gaidīts un daudz strādāts, lai to panāktu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Ceļā ir bijušas neveiksmes, vājuma brīži, kad gribējās visam atmest ar roku. Bet otrs “es”, iekšējā balss neļauj apstāties, nogriezties no ceļa. Un uz lūpām ataust priecīgs smaids, acīs sariešas asaras. Te tā ir, laime! Tā, ko tik ilgi ir gaidīts, ir iegūta, tā ir tava. Tā ir gaiša svētku sajūta, vēlme dāvāt laimi arī visiem apkārt, prieks par to, cik brīnišķīga ir dzīve!

 

Labdarības Fonds Labdaris.lv aicina visus dāvāt pasaulei vairāk šīs sajūtas un piedalīties pasākumā, kurš noritēs 22. martā modes un izklaides centrā Riga Plaza no plkst. 12.00 līdz 17.00. Bērniem tiks piedāvātas radošās darbnīcas, kur viņi varēs paši izgatavot “laimes ziedu”, kā arī citus rokdarbus, izmantojot piedāvātos materiālus. Savus darbus viņi varēs paturēt sev kā suvenīrus vai uzdāvināt tuviniekiem, draugiem – kam vien gribās sagādāt prieku! Par svinīgo un gaišo atmosfēru parūpēsies arī dažādu populāru multfilmu varoņi, kā arī pasākumu iemūžinās fotogrāfi.

 

Pasākuma laikā tiks vākti arī ziedojumi bērniem, kuri ir spiesti lietot uzturā specializēto alerģijas dēļ. Katram būs iespēja kļūt par ziedotāju, padarot šo pasauli laimīgāku.

Reklāma
Reklāma

 

Aicinām pievienoties un piedalīties pasākumā! Kopā mēs varam vairāk!

Sīkāka informācija par Labdarības organizāciju Labdaris.lv ir pieejama portālā www.labdaris.lv.