Kā zodiaka zīmes pārstāvis reaģē uz laulībām un šķiršanos

Dažādu astroloģisko zīmju pārstāvjiem ir atšķirīgas prasības pret saistībām un brīvību. Daži cilvēki vēlas apprecēties, citi labprātāk vienkārši dzīvo kopā. Vienā zīmē dzimušais vēlas iegūt drošu pārliecību, turpretī cits pieņems lēmumu bez apsvēršanas. Vienām zīmēm ir lielāka stabilitāte. Dažas zīmes viegli uztver šķiršanos, citām ir grūti šķirties jebkuros apstākļos.

Daži cilvēki vēlas apprecēties, citi labprātāk vienkārši dzīvo kopā. Dažas zīmes viegli uztver šķiršanos, citām ir grūti šķirties jebkuros apstākļos.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Daži cilvēki vēlas apprecēties, citi labprātāk vienkārši dzīvo kopā. Dažas zīmes viegli uztver šķiršanos, citām ir grūti šķirties jebkuros apstākļos.

Auns

Kaislīgs un spontāns. Ātri iemīlas - vienmēr zina, kā rīkoties. Ātri veido attiecības un ātri tās sarauj, bieži vien rodas sarežģījumi - parasti dusmu uzplūdā. Laimīgi apprecas. Parasti ir uzticīgs, bet ne vienmēr.

Vērsis

Juteklisks un stūrgalvīgs. Nepieciešams laiks, lai apsvērtu un izlemtu. Apprecas nevis romantikas, bet gan praktisku iemeslu dēļ. Nepieciešamas saistības, statuss un drošība. Uzticīgs. Greizsirdīgs. Nevēlas šķirties, dara to tikai ārkārtējos gadījumos. 

Dvīņi

Šarmants cilvēks ar slieksmi uz flirtu, kuru ir grūti piesaistīt. Baidās no saistībām. Labāk izvēlas dzīvošanu kopā, bet reizēm var pārliecināt noslēgt laulības. Ir vairākas mīlas dēkas. Apspriež problēmas ar partneri. Ātri piekrīt šķirties un meklē citu cilvēku.

Vēzis

Mīl mājas pavardu un ir jūtīgs. Lēnām piekrīt saistību veidošanai. Ir daudz mīlas piedzīvojumu. Tiecas pēc drošības, dod priekšroku laulībām. Neizpauž savas jūtas. Parasti ir uzticīgs. Nevēlas šķirties līdz pēdējam brīdim.

Lauva

Kaislīgs un teatrāls. Vēlas, lai viņu ar glaimiem pierunā teikt "jā". Patīk rīkot greznas kāzas, bet pirms laulībām vēlas padzīvot kopā ar partneri. Samērā uzticīgs, ja atrodas uzmanības centrā. Piekrīt šķirties tikai pēc sevišķi nopietna pāridarījuma.

Jaunava

Izvēlīga un kaprīza. Nesteidzas ar lēmuma pieņemšanu. Perfekcioniste. Analizē jūtas. Ļoti romantiski ideāli. Parasti dzīvo kopā ar partneri, līdz gūst pilnīgu pārliecību, bet pēc iesaistīšanās uzņemas atbildību. Uzticīga. Nelabprāt dod piekrišanu šķirties.

Reklāma
Reklāma

Svari

Šarmants un piekāpīgs cilvēks. Nepieciešamas mīlas attiecības. Dod priekšroku laulībām, bet var arī vienkārši dzīvot kopā ar partneri. Izdabā partnerim. Iespējams flirts un mīlas dēkas. Šķiršanās maz ticama.

Skorpions

Seksuāls un intensīvs. Lēnām saistās ar kādu cilvēku. Stabils, augstu vērtē sasatrpējās saistības un uzticību, laulības nav obligātas. Izvēlas partneri uz visu dzīvi. Noslēpumains. Viņa ārkārtējā greizsirdība var pamudināt partneri uz šķiršanos.

Strēlnieks

Spontāns un brīvību mīlošs. Ātri iemīlas un ātri pārtrauc mīlēt. Dod priekšroku brīvām attiecībām. Necieš saistības. Var būt mīlas dēkas. Uzskata, ka "aiz kaimiņu žoga zāle ir zaļāka". Atklāti runā par jūtām. Ātri izlemj šķirties.

Mežāzis

Tradiconāls un piesardzīgs. Lēnām iemīlas. Pārmērīga slieksme visu kontrolēt. Tiecas pēc stabilitātes, saistībām, laulībām. Stiprs libido, ir dažas mīlas dēkas, bet laulības turpinās. Nelabprāt šķiras.

Ūdensvīrs

Nedracionāls un īpatnējs. Neprognozējams. Paradoksālā kārtā nepieciešamas gan saistības, gan brīvība. Izvēlas netradicionālu dzīves stilu. Eksperimentētājs seksā. Nepieciešams ilgāks laiks, lai izlemtu par laulībām, sākumā dzīvo kopā ar partneri. Uzticīgs. Nolemj šķirties, kad kļūst garlaicīgi.

Zivis

Sapņains un romantisks. Ļoti patīk iemīlēties. Daudz paviršu mīlas dēku - parasti viena vēl nav beigusies, kad jau sākas cita. Neuzticīgs. pamet partneri un atkal atgriežas. Nelabprāt šķiras, bet var apprecēties vairākas reizes. 

 

Avots: Džūdī Hola "Ieskaties nākotnē. 30 dažādi veidi, kā atklāt savas iespējas iegūt bagātību, veselību, slavu un mīlestību" (izd. Zvaigzne ABC).