Vai Rīga skaistāka par Parīzi un Londonu? Balso par Eiropas glītāko pilsētu!

Rīga ir nominēta viena no lielākajiem ASV laikrakstiem -  "USA Today" -  veicinātā konkursā kā glītākā Eiropas pilsēta nominācijā "Lasītāju izvēle". Konkursā kopumā nominētas 20 Eiropas pilsētas, un šodien Rīga ierindojusies jau 1.vietā, kam seko Norvēģijas pilsēta Bergena. Konkursā sacenšas vēl arī tādas pilsētas kā Budapešta, Kopenhāgena, Florence, Insbruka, Parīze, Londona, Valensija u.c.

Piedalies balsojumā, lai Rīga uzvarētu konkursā par skaistāko Eiropas pilsētu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piedalies balsojumā, lai Rīga uzvarētu konkursā par skaistāko Eiropas pilsētu!

 

Vēl vakar Rīga bija 2.vietā, bet šodien tā izvirzījusies līderpozīcijās.

 

Balsot par Rīgu kā glītāko Eiropas pilsētu var vēl nepilnas četras nedēļas - līdz 18.novembrim. Uzvarētāji tiks paziņoti 20.novembrī "USA Today Travel" tūrisma sadaļā "10Best" (10Labākie), un vēlāk laikrakstā "USA Today".

 

Reklāma
Reklāma

Fakts, ka Rīga ir nominēta kā viena no pievilcīgākajām Eiropas pilsētām vienā no lielākajām ASV informācijas mediju kompānijām, ir atzinība ikvienam Rīgas iedzīvotājam. Balsot var ikviens interesents katru dienu līdz pat konkursa noslēgumam 18.novembrī, kad tiek svinēta Latvijas Neatkarības proklamēšanas diena. Ja Rīga varētu ierindoties godpilnajā pirmajā vietā, tā būtu lieliska dāvana svētkos gan Latvijai, gan tās iedzīvotājiem, uzskata Rīgas pašvaldība.

 

Nobalso arī tu!

Balsot var ikviens interesents šajā interneta saitē: http://www.10best.com/awards/travel/prettiest-european-city/