Ar vērienīgu pasākumu noslēgs krūts vēža informatīvo kampaņu Latvijā

Jau trešo gadu Latvijas Basketbola savienība sadarbībā ar krūts vēža pacientu biedrību "VITA" organizē krūts vēža informatīvo kampaņu Latvijā "Pārbaudi krūtis, lai dzīvotu!". Arī šogad notiks jau tradicionālais pasākums pie Brīvības pieminekļa un atbalsta gājiens.

Foto autore - Laura Bārdiņa.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto autore - Laura Bārdiņa.

 

 

Latvijas Basketbola savienība aicina: "Ejam kopā, lai dzīvotu!".

25.maijā pie Brīvības pieminekļa

Kampaņas mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību sieviešu veselībai, lai Latvijā sievietēm laicīgi tiktu diagnosticēts un ārstēts krūts vēzis.

 

No plkst.12 - 13.30 informatīvi pasākumi pie Brīvības pieminekļa.

No plkst.13.30 - 15.30 pozitīvas un izklaidējošas aktivitātes pie Brīvības pieminekļa. Pasākumu vada Baiba Sipeniece. Uzrunas teiks kampaņas atbalstītāji, veselības ministre Ingrīda Circene. Reģistrācija gājienam.

Reklāma
Reklāma

No plkst.15.30 - 16.30 gājiens uz "Arēna Rīga".

Plkst.17 labdarības spēle starp Latvijas un Lietuvas sieviešu basketbola izlasēm. Gājiena dalībniekiem ieeja spēlē bez maksas.

 

"Jo vairāk mūsu būs pie Brīvības pieminekļa un gājienā, jo tālāk mūs sadzirdēs! Ņemiet līdzi savas mammas, māsas, sievas, draudzenes, meitas, arī vīrus un dēlus! Lai pēc iespējas vairāk cilvēku uzzina par šo iniciatīvu! Cerot uz Jūsu atsaucību un tikšanos 25.maijā!," saka pasākuma organizatori -  Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Edgars Šņeps un "VITA" vadītāja Irīna Januma.

 

Materiāls tapis sadarbībā ar sabiedrisko attiecību kompāniju "Divi gani".