Mežciema pamatskolas meitenes ciemojas Gudro Sievu skolā

Šogad projektu nedēļas laikā Gudro Sievu skolā ciemojās meitenes no Mežciema pamatskolas, kas rakstīja projektu "Es - rīdzinieks". Rīdziniecēm jabūt skaistām, tāpēc meitenes mācījās pīt dažādas franču bizes, ar ko papildināt savas ikdienas un svētku frizūras. 

Arī Tu vari nākt pie mums mācīties pīt skaistas bizes!

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Arī Tu vari nākt pie mums mācīties pīt skaistas bizes!

Ar lielu prieku Gudro Sievu skola uzņēma meitenes no Mežciema pamatskolas, kas projektu nedēļas un sava projekta "Es - rīdzinieks" ietvaros vēlējās iemācīties noderīgas prasmes, ko parastā skolā nemāca. Ikviens zina, ka Latvijā ir visskaistākās sievietes :) Un par savu skaistumu ir jārūpējas. Mežciema pamatskolas meitenes un skolotājas Inese un Dace mācījās pie Gudro Sievu skolas frizierītes Lauras dažādas franču bizes, ar ko daiļot savas ikdienas un svētku frizūras. 

 

Skaties bildes, kā meitenēm veicās mācību procesā!

Franču bizes

 

Kā iemācīties pīt bizes?

 

Mežciema pamatskola

 

Bižu pīšana

 

bižu pīšanas nodarbības

 

pinums matos

 

Friziere

Reklāma
Reklāma

Mūsu smaidīgā frizierīte Laura

 

Aicinām arī Tevi uz Gudro Sievu skolas nodarbību "Mācāmies pīt dažādas bizes". Nodarbības laikā Tu uzzināsi par visu svarīgāko matu kopšanā un veidošanā, kā arī dažādām bizēm un to nozimi frizūrās. Nodarbības praktiskajā daļā Tu iemācīsies pīt pinumus uz āru, uz vienu pusi, franču bizes u.c. Friziere Laura Laudāne Tev iemācīs veidot skaistas frizūras ikdienai, ballītei ar draugiem vai svētku reizēm. 

Nodarbības laikā dalīsimies pāros, lai viens uz otra iemācītos kā pīt bizi, pēc tam mācīsimies pašas uz sevis. Būs pieejami arī manekeni. Uz nodarbību vari nākt arī viena - nav nepieciešams ņemt līdzi savu modeli.

Īpaši aicinām mammas, kas var ņemt līdzi savas meitiņas un kopīgi mācīties pīt skaistas bizes. Meitiņu ņem līdzi bez atsevišķas samaksas.

Nodarbības notiek: 22.februāris plkst. 18:00 un 26.februāris plkst. 18:00

Nodarbības ilgums: 2 stundas

Cena: Ls 14

PIETEIKŠANĀS ANKETA!

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cienāsim ar Dallmayr kafiju un Skrīveru saldumiem