Eksprezidentei Vairai Vīķei-Freibergai - mazmeitiņa! Apsveicam!

Bijusī Latvijas prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ar vīru Imantu Freibergu kļuvuši par vecvecākiem mazmeitiņai – aizvadītajā nedēļā viņu dēla Kārļa Freiberga ģimenē piedzimis pirmais bērniņš, informē www.kasjauns.lv.

Bijusī Latvijas prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ar vīru Imantu Freibergu nu var lepoties ar diviem mazbērniem. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bijusī Latvijas prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ar vīru Imantu Freibergu nu var lepoties ar diviem mazbērniem. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

 

Šo vēsti Vaira Vīķe-Freiberga paziņoja sociālajā tīklā „Facebook”, ierakstot: „Sestdien, 2. februārī, mūsu vedeklai Lindai un dēlam Kārlim piedzima meitiņa, kuru jau esam bijuši apraudzīt. Māte un bērns jūtas labi. Vecvecāki un pārējie radi ļoti priecājas par notikumu.” 

 

Mazulīte ir eksprezidentes otrs mazbērns - pirms diviem gadiem par māmiņu kļuva Vairas Vīķes-Freibergas meita Indra Freiberga, kura pasaulē laida dēliņu Ivaru. 

 

Atgādinām, ka Vairai Vīķei-Freibergai un Imantam Freibergam ir divi bērni - Indra Freiberga dzimusi 1967. gadā, bet Kārlis Roberts - 1963. gadā. Kārlis apprecējās pirms deviņiem gadiem un kopā ar sievu Lindu pirms trim gadiem pārcēlās uz dzīvi laikos. Savukārt Indra savu bērniņu audzina viena. 

 

Vairas Vīķes Freibergas dēls un vedekla.

 

Reklāma
Reklāma

Freibergu dēls Kārlis un vedekla Linda izvēlējušies dzīvi laukos, un nu priecājas par sava pirmdzimtā ienākšanu ģimenē.

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv pievienojas jauno vecāku un vecvecāku sveicēju pulkam!:)

 

 

 

Avots: www.kasjauns.lv