Vai 2013. - Čūskas - gada horoskops tev piepildījās? Lasi un salīdzini!

2013. gads, atbilstoši ķīniešu horoskopam, bija Ūdens jeb Melnās Čūskas gads. Mēs publicējām horoskopu katrai zīmei, tagad tev ir iespēja izlasīt to vēlreiz un salīdzināt, kāds tad tev ir bijis aizgājušais gads!

Horoskopu 2013. gadam sastādījusi astroloģijas kāršu konsultante Rita Riekstiņa, pie kuras tu vari nākt arī uz individuālo konsultāciju Gudro Sievu skolā.

Laimīgu Jauno gadu! Ilustrācija: Dāvis Nore

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laimīgu Jauno gadu! Ilustrācija: Dāvis Nore

 

AUNS

No aktivitātes nekas nespēs atturēt Aunus arī šajā gadā, taču vērts ņemt lielo darbu talkā vēl kādu. Labi padosies viss, kur daļu pienākumu uzticēsi partnera pleciem, un te ir runa par itin visām dzīves jomām. Padomi un ieteikumi plūdīs no malu malām. Ja prasmīgi spēsi tos apkopot un izsijāt – šis gads būs labs atspēriena punkts. Daļa Aunu, gan saukti, gan neaicināti tiks pie gredzena un veltīs lielāku uzmanību ģimenes dzīvei. Tie, kas tam vēl nebūs gatavi – jādibina tādi kontakti, kas vēlāk var lieti noderēt. 

Nemitīgā skriešana un lielā rosība prasīs dažu pelēkās vielas devu. Te nu par visiem 100 der sakāmais: veselā miesā, vesels gars. Un pašam par to jārūpējas. Vēlams agrāk, nekā vēlāk. 

 

VĒRSIS 

Galvenais akcents šajā gadā uz ģimenes dzīvi un personīgām attiecībām. Lēnu garu, bez straujām kustībām Vērsis vētīs esošos un potenciālos partnerus. Ja vien savā sirdī radīsi iemeslu pārmaiņām – domāsi par to vēlreiz. Jābūt gatavam arī zināmiem pavērsieniem profesionālajā jomā. Būs jāķeras pie līgumiem ar daudz nullēm un atbildības vezumu. Prasmīgi apvienosi atpūtu ar iespēju nopelnīt. 

 

DVĪŅI

Pirms ķerties pie jaunu ideju un projektu realizācijas, jāpiesēž un jāpievēršas tam, ko iepriekš esi paveicis. Jaunu celtni, spēsi uzbūvēt vien uz drošiem pamatiem, tādēļ šis gads prasa tam pievērsties rūpīgāk. Šis gads paprasīs jaunas zināšanas, un, tikpat iespējams, radīs vajadzību atsaukt atmiņā vecās. Tukša gaisa kulšanu nomainīsi pret aktīvu rosību. Turklāt vērtīgi! Vērtīgs laiks izzinošiem ceļojumiem. Kas ilgi nāk, tas vērtīgi atnāk. Pār kalniem, pār lejām vīd labas perspektīvas. 

Horoskopi Melnās čūskas gadam.

VĒZIS 

Ar lielu ieskrējienu šis gads sāksies visām citām Zodiaka zīmēm, vien Vēzis tajā noraudzīsies no savas drošās un siltās aliņas. Šo laika periodu jāizmanto savu ieceru raudzēšanai, jo gadam griežoties uz otru pusi, sabiedrība būs gatava jauniem pārsteigumiem. Bērniem un ģimenei pastiprināti pievērsīsies vien uz gada nogali. Uzmanību prasīs veselība. Ja savlaicīgi par sevi neparūpēsies, kaites būs klāt kā sauktas. Jāatrod sev jauns hobijs. 

 

LAUVA

Lauvas gaida manāmas pārmaiņas profesionālajā sfērā. Šis gads solās būt kā ražas novākšanas gads, ja vien iepretim sēšanas, aršanas un ravēšanas darbiem iepriekš nebūsi gājis pa apvedceļu. Jāsargā un jāsaudzē visu, kas Tev ir, jo gada otrā puse no Tevis prasīs daudz par daudz. Uzmanība jāpievērš ģimenes dzīvei un bērni jautājumam. Ja ne paša, tad bērnu bērniem. 


JAUNAVA

Tām Jaunavām, kam dūša nav papēžos, ļoti labas izredzes iekarot jaunas karjeras virsotnes. Darīts ir gana, un jādara būs vēl, galvenais neiebāzt degunu smiltīs. Šajā jautājumā liela artava dzīves vai biznesa partnerim – uzticības un uzticamības šahs. Labas pārmaiņas gaidāmas privātajā dzīvē – dažs labs negaidīti un pats sev par pārsteigumu apņems dzīvesbiedru. Ja jau septiņas reizes nomērīts! 

Reklāma
Reklāma

 

SVARI

Svari arī šogad ar eleganci un krāšņu boa, defilēs pa dzīves lielceļiem. Viss notiks, turklāt notiks labi un patīkami. Jaunumi ģimenes dzīvē – bērni kļūs vairāk, partneris – stabilāks un aizraujošāks. Brīvajos brīžos starp romantisku ņemšanos un darbiem, ieteicams pievērsties literatūrai vai atsākt agrāk sāktas mācības. 

 

SKORPIONS

Gada pirmā puse būs drūmākās krāsās. Gaišākus toņus smelsies esot vientulībā, ar dziļām domām un neatlaidīgu interesi rakdamies pats savās zemapziņas dzīlēs. Ko jaunu savā dzīvē varēsi ieviest vien tad, kad būsi atbrīvojies no veciem, jau nodilušiem riteņiem. 

Gada otra puse nāks ar aizrautīgu un baudas pilnu privāto dzīvi, taču neba jau kā no zila gaisa. Pirms tam jāpieņem pareizie lēmumi. Tad arī pavērsies skatienam pāri robežai un jaunām zināšanām. Vērtīgi. 

 

STRĒLNIEKS

Tā doma, ka neviens cits labāk par Tevi nespēj, uz laiku jāatmet. Šajā gadā būs tieši otrādi – jāļaujas, jāuzticas un jādara kopā! Vispār šajā gadā attiecībām liels svars kā biznesā, tā privātajā dzīvē. Otrā Strēlniekā viesīs pārdomas. Kāds ies un kāds nāks. Jāvērtē un jādomā, tikai pēc tam jārīkojas. Organisms prasīs īpašu uzmanību, tā spēcināšanai jāliek lietā dabas metodes un kosmosa spēks.  

 

MEŽĀZIS

Darba dzīvē bez lielām pārmaiņām. Vēl joprojām tas pats vecais un nopietnais darba zirgs. Veselībai un pašsajūtai labpatiksies, ja par vienu no šī gada prioritātēm nostādīsi veselību, atpūtu, veselīgu un aktīvu dzīves  veidu. Gada otrā puse vieglāka un pateicīgāka, lai atlaistu grožus. Kad ilgi briedis, gada otru pusi pavadīs ar Jā-vārdu. Laimes sajūtu smelsies ģimenes skavās. 

 

ŪDENSVĪRS

Gada pirmajā pusē acis žilbinoši notikumi pie Ūdensvīra debesīm nav gaidāmi – tik vien kā jāseko līdzi savai rīcībai un pieņemtajiem lēmumiem. Tie vēlāk nāks atpakaļ kā pasprukuši, no caura maisa. Privātās dzīves ainiņas ieņems jaunus apveidus, ja vien ļausi savā prātā iemitināties nopietnībai un briedumam. Vispār gads labs, lai ieliktu labus pamatus kādam nozīmīgam notikumam. 

 

ZIVIS

Garie ziemas vakari gada iesākumu nedarīs ne mirdzošu, nedz krāšņu. Vienmēr atceries, ka viss ir atkarīgs no Tavas attieksmes pret to. Ja laidīsies sevis žēlošanā un bēdu kaisīšanā, laimes mirkļi uzkavēsies. Nepieciešams būs dubults spēks, lai celtos, ietu un darītu, taču – krāsas garantētas. Patiesā ģimenes un mīlas savienībā Zivis gūs enerģiju jauniem darbiem. Gada sākumu jāvelta enerģijas krājumu atjaunošanai un tomēr – jāpieņem lēmumi, kas sirdi laimīgu dara. 

 

Ilustrācija: Dāvis Nore, speciāli mammamuntetiem.lv