Džilindžera un Dzelmes ģimenē gaidāms mazulis

Dailes teātra galvenā režisora Dž.Dž.Džilindžera jeb Raimonda Rupeika (45) un aktrises Elīnas Dzelmes (25) ģimene jau pavasarī kļūšot kuplāka. Pāris salaulājās šā gada 16. maijā. Elīnai mazulis būs pirmdzimtais bērniņš, savukārt Džilindžeram no iepriekšējām attiecībām jau ir meita Laine, informē www.kasjauns.lv.

Džilindžers ar jauno sievu un gaidāmā bērniņa mammu Elīnu Dzelmi. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Džilindžers ar jauno sievu un gaidāmā bērniņa mammu Elīnu Dzelmi. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Par gaidāmo priecīgo notikumu, kas esot gaidāms nākamā gada maijā, visticamāk izpļāpājušies abu kolēģi no teātra aprindām, lai gan publiski šī informācija netiekot nedz apstiprināta, nedz noliegta. Pati topošā māmiņa Elīna Dzelme dzeltenajai presei atsacījusies komentēt intīmo jautājumu par gaidāmo ģimenes pieaugumu, bilstot, ka viņai nav svarīgi, ko citi domā un runā.


Pāris salaulājās šā gada 16. maijā, un Džilindžeram šī ir jau piektā laulība. No pirmās laulības ar Mairu Rupeiku režisoram ir meita Laine, kas pirms pieciem gadiem slaveno mākslinieku aplaimojusi ar pirmo mazbērnu – mazmeitiņu Beāti.


Aktrisei un gleznotājai Elīnai Dzelmei šī ir pirmā laulība, un, viņai tas būs pirmais bērniņš.
Starp citu, pēcnācēju radīšanas tēma Elīnai ir tuva arī savā mākslā. Ja iepriekšējā personālizstādē viņa bija pievērsusies auglības tematikai, tad nesen atklātajā izstādē viņas gleznās lielākoties bija redzamas grūtnieces. Aktrise arī atzinusi, ka visi viņas darbi ir dziļi personiski.


Dailes teātra repertuārā redzams, ka Dzelmes grafiks vairs nav tik noslogots, un nākamā gada sākumā viņai plānota dalība vien dažās izrādēs.

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv