Bērnu joku konkursā decembrī balvā "Dip&Dap" koka skrejritenis. Piedalies!

Novembra mēnesī ar balvām mazos jokotājus iepriecināja "Heida", kas dāvāja spēļu komplektu, Latvijas Leļļu teātris un Debsul Music ar grāmatu/CD "Lāču tēta dziesmas. Savukārt decembrī bērnus aicinām sacensties par lielisku balvu, kas liks pavasari gaidīt ar nepacietību, — "Dip&Dap" koka skrejriteni!

Decembra labākās anekdotes iesūtītājs saņems šādu Dip&Dap koka skrejriteni!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Decembra labākās anekdotes iesūtītājs saņems šādu "Dip&Dap" koka skrejriteni!

Bet par visu pēc kārtas, tāpēc sāksim ar novembra mēneša uzvarētāju. Par labāko novembrī pasludinām anekdoti ar nosaukumu "Desa?!", ko iesūtījusi Santa Gūte. Balvā:

1. Izglītojošs spēļu komplekts angļu valodas apguvei no "Heida". Spēles aprobētas bērnu, pusaudžu un pieaugušo auditorijās un guvušas nedalītu atzinību, tādējādi ir pārbaudīts, ka ar "Heida" spēlēm mācīšanās ir patīkama, aizraujoša un ļauj to spēlētājiem gūt straujus panākumus angļu valodas apguvē. Ieskaties: www.heida.lv

2. Biļetes visai ģimenei (4 gab.) uz kādu no Latvijas Leļļu teātra izrādēm pēc izvēles. Ieskaties: www.lelluteatris.lv

3. Debusul MUSIC izdotā grāmata/CD "Lāču tēta dziesmas", kuras saturu veido 12 Kārļa Vērdiņa dzejoļi ar Unas Taal veidotajām ilustrācijām un komponista Kārļa Lāča sarakstītās dziesmas bērniem un viņu vecākiem.

 

MĒNEŠA JOKS!

Miks (1,11 gadi), sēžot uz podiņa, ik dienas stāsta, kas ir kas, piemēram, kaņi (krāniņš) un dupti (dupsis), tomēr, kādu dienu tā sēžot un cītīgi pētot savu krāniņu, no bērna mutes atskan neizprotošs jautājums: — Desa?!

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Par balvu saņemšanu jāvienojas mēneša laikā no rezultātu izsludināšanas dienas. Raksti audra@mammam.lv.

Reklāma
Reklāma

 

KAS BALVĀ BŪS DECEMBRĪ?

Decembra mēneša labākajam jokotājam balvā Latvijā ražota bērna attīstību veicinoša rotaļlieta — koka skrejriteni "Dip&Dap". Skrejritenis bērniem vecumā no 2.5 gadiem palīdzēs attīstīt līdzsvaru un koordināciju. Turklāt skrejritenis bērnam sagādās nebeidzamu prieku :)

Varāk par "Dip&Dap" koka skrejriteni skaties www.dipdap.lv

Izlasi arī: "Dip&Dap" koka skrejriteņi. Vērtē vecāki un speciālisti

BĒRNA PRIEKA DEJU PAR SKREJRITENI SKATIES ŠEIT!

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!


Decembra mēneša konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 31. decembra plkst. 23:59 :)  Redakcija uzvarētāju izraudzīs jau nākamajā gadā.