Mammam.lv/tetiem.lv aicina: Mātes dienā dodies uz bezmaksas profesionālu foto sesiju!

9.maijā, Mātes dienā, t/c Elkor Plaza, Brīvības gatvē 201, ar Sony atbalstu būs izveidota īpaša ziedu foto studija un ikvienai māmiņai būs iespēja bez maksas uzklāt make-up pie Maluwielz un Bourjois profesionāļiem, manikīru pie Mavala ekspertiem, kā arī veikt foto sesiju kopā ar savu ģimeni.

Mammam.lv/tetiem.lv aicina: Mātes dienā dodies uz bezmaksas profesionālu foto sesiju!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Māmiņām ikdienā ir jārūpējas par ģimeni un bērniem, kā rezultātā bieži laika pašām sev nemaz neatliek. Vēlamies, lai Mātes dienā ikvienai māmiņai, kas atnāks pie mums uz Elkor Plaza, būtu iespēja justies īpaši un skaisti, kā arī šo mirkli varētu iemūžināt. Tādēļ ar Sony atbalstu t/c Elkor Plaza 9.maijā tiks izveidota īpaša ziedu foto studija, kurā laikā no 12:00 līdz 16:00 ikviena māmiņa kopā ar ģimeni varēs nofotografēties pie profesionāla fotogrāfa, pirms tam izmantojot Maluwielz un Bourjois make-up profesionāļu palīdzību, kā arī Mavala ekspertu veikto manikīru, lai izskatītos skaistāk. Fotogrāfijas varēs turpat izprintēt uz Sony nodrošinātā printera vai arī, sākot ar 10.maiju, bez maksas lejuplādēt www.elkor.lv," stāsta Elkor mārketinga direktore Inta Grase.

Reklāma
Reklāma


Paralēli ziedu foto studijai t/c Elkor Plaza Mātes dienā paredzēti dažādi patīkami pārsteigumi un bērnu zīmējumu konkursa "Sapņu dāvana māmiņai" izstādes atklāšana. Zīmējumu konkurss tika izsludināts mēnesi pirms Mātes dienas visā Latvijā un izstādē ir iekļauti 30 darbi, no katra reģiona 6 darbi.
"Zīmējumu konkursa mērķis bija izpētīt, kā bērni izprot pieaugušo dzīvi un vērtības, kas būtu tās lietas, kas iepriecinātu viņu mammas. Elkor kopā ar bērnu psihologu un Valsts izglītības satura pārstāvjiem izvērtēja visus bērnu iesūtītos zīmējumus un  izvēlējās 30 darbus, kurus iekļaut izstādē. To skaitā arī 5 labākos un sociāli nozīmīgākos sapņus, kurus piepildīsim un dāvināsim māmiņām Mātes dienā t/c Elkor Plaza," skaidro Inta Grase.

Papildu informācija:
Vita Šteina, tel.  +371 29332250, e-pasts v.steina@elkor.lv