Labākais nedēļas joks (02.04.-09.04.) par to, kā pelējums rodas burkās!

NEDĒĻAS ANEKDOTE! Emīls vēro, kā mamma pudelēs pilda iztvaicētas sulas un jautā: "Mammu, vai peles tiek burkās?" Māmiņa izbrīnīta par jautājumu, bet atbild, ka nē. Vēl pēc maza brītiņa Emīls jautā: "Bet vai pudelēs tiek?" Māmiņa: "Arī pudelēs netiek." Emīls: "Tad kā tad tur rodas pelējums?! (Iesūtījusi Gunita Bondare)

Foto iesūtījuši Elmārs un Ivanda Milleri, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētie vecāki.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījuši Elmārs un Ivanda Milleri, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētie vecāki.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Gunita Bondare ar anekdoti Kā pelējums rodas burkās?
Balvā – balvā bilžu grāmata Ola uz sola.

Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107.


Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Nākamās nedēļas labākajam jokdarim pārsteiguma balvas no mūsu sadarbības partneriem.

IESŪTĪT JOKU.

Aizvadītās nedēļas labāko anekdošu tops!
Mosties, rīt būs Lieldienas! (Iesūtījusi Lāsma (Lāsmiš))
Dāvids (5 g.), dienu pirms Lieldienām no rīta modina tēti: "Tēti celies, rīt būs Lieldienas!"

Sniegs nokusīs. Un zālīte? (Iesūtījusi Inese Bička)
Paula (2 gadi 9 mēneši) iet pa lauku un prasa man: "Sniedziņš ir nokusis?" Es atbildu, ka jā, tad seko izmisis jautājums: "A zālīte arī nokusīs?"

100 bērni (Iesūtījusi Gunita Bondare)
Vakarā Agneta (3 g.) saka: "Kad es izaugšu liela man būs simts bērni." Tētis pārsteigts atbild: "Tik daudz? Nē, meitiņ, tik daudz nemēdz būt." Agneta pārsteigta: "Es pārsprāgšu?"

Matemātika (Iesūtījusi Gunita Bondare)
Agneta, kurai jau 8 g.: "Mammu, man skolā grūtāk veicas matemātikā, es nevaru vairs atcerēties vienkāršas lietas!" Mamma: "Bet Tev tur tik labi vērtējumi!" Agneta: "Bet tagad es neko nevaru atcerēties! Un es zinu kāpēc, jo man vienkārši galvā visam nepietiek vietas!"

Kreklā rievas (Iesūtījusi Inga Krieviņa)
Tētis no rīta pamostoties, ceļas no gultas. Miks: "Tēti, tev kreklā rievas. (Domāts, ka krekls ir saburzījies.)"

Zilītis! (Iesūtījusi Elīze Coolman)
Vienu vakaru mamma ar Mariju (2,9 gadi) sēž gultā, atpūšas no garās darba dienas un skatās TV. Marija: "Mammu, tu esi zilītis!" Mamma: "Kas es esmu?!" Marija: "Nu zilītis!" Mamma: "Kāds zilītis?! Tu domāji žuļiks?!" Marija: "Jā, tu esi žuliks!" Marijai mazliet sajuka vārdiņi! :D Bet tagad mani daudzi dēvē par zilīti! :D

Skabargas (Iesūtījusi Lāsma (Lāsmiš))
 Dāvids (3 g.), aizbraucot pie opja uz laukiem, kur zāģē malku, staigā pa zāģu skaidām un izbrīnā saka: "Ooo, cik daudz skabargas..."

Kas sēž kabinetā? (Iesūtījusi Andra Feldmane)
"Mammu, kas sēz tanī kabinetā?" "Valdes priekšsēdētājs." "Ā,  priekšsēdētājs Valdis?"
(Gatis 4 gadi)

Mīļākais ēdamklucis dārziņā (Iesūtījusi Laura Valtere)
Jautāju mazajiem, kādi bērnudārzā ir gardākie ēdieni. Mazie, protams, nosauca veselu rindu ēdienu, kurus viņi gribētu ēst, bet galu galā Kitija (6 g.) atcerējās, ka vislabāk garšojot brūnais klucis. Man acis lielas, smejos gardi, pārjautājot, kas par brūno kluci, uzzināju, ka es neko nesaprotot. Nu brūnais klucis un vēl ar mērcīti. :) Beigās, par laimi, izrādījās, ka tas ir šokolādes krēms ar ķīseli. :)

Sāpīgā elpiņa (Iesūtījusi Marina Delikatnaja)
Rainers (3 gadi). Ejot dārziņā ārā uz pastaigu, auklīte par cieši savelk vējjaku pie kakliņa. Atnākot dēlam pakaļ uz dārziņu, viņš man nopietni sūdzas: "Auklīte man šodien jaciņu aiztaisīja tā, ka man elpiņa sasāpējās."

Zābaciņi paaugās (Iesūtījusi Meldra Gailāne)
Viesturs /4 g./ ģērbjas, lai ietu laukā. Skatos - uzāvis kājās zābaciņus, par kuriem pāris dienas atpakaļ sūkstējās, ka jau mazi... "Dēls, tev taču tie zābaciņi ir mazi!" "Nav mazi!" "Tu taču nesen teici, ka ir mazi! Tiešām nespiež?" "Nē, nespiež - nu paaugās viņi, mamm!"

Pļejs (Iesūtījusi Gunita Guseva)
Annija (2 gadi 9 mēneši) spēlē datorspēles. Pēkšņi atskrien pie mammas un nelabā balsī bļauj: "Es nevaru nospiest kaut kādu pļeju!!! Un mocis arī nestrādā!!!"


Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 16.04.2010. rītam pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus bērnu jokus lasi šeit!
 

Reklāma
Reklāma