Labākais nedēļas joks (27.03.-01.04.) par to, kura ir visskaistākā

NEDĒĻAS ANEKDOTE! "Kas ir visskaistākā?" man jautā Viesturs /4 g./ Atceros viņa mīļāko pasaku un saku: "Sniegbaltīte." "Nē, Sarkangalvīte!" "Pasakā taču bija Sniegbaltīte..." "Nu labi, Sniegbaltīte un Sarkangalvīte, jo viņas abas ir meitenes, un nevienu nedrīkst apvainot!" (Iesūtījusi Meldra Gailāne)

Foto iesūtījusi Enija Alksne, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Enija Alksne, mammam.lv reģistrētā mamma.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Meldra Gailāne ar anekdoti Kura ir visskaistākā? Balvā – balvā bilžu grāmata Ola uz sola.

Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107.


Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Nākamās nedēļas labākajam jokdarim pārsteiguma balvas no mūsu sadarbības partneriem.

IESŪTĪT JOKU.

Aizvadītās nedēļas labāko anekdošu tops!
Gribu bļaut! (Iesūtījusi Ingrīda Cellere)
Veins (4 gadi) vakarā  atskrien pie mammas un klusām saka: "Mammu, iedod man ātri kādas zāles, es gribu skaļi bļaut, bet man balsij pazuda skaļums." Otrs brālis Edgars saka: "Urrā, mums beidzot mājās būs klusums!" Veins, cik vien var skaļi, izbļauj: "Nebūs nekāds jums klusums, es bļaut gribu!"

Košļene (Iesūtījusi Santa Priedkalne)
Istabā ar traģisku sejas izteiksmi ieskrien Kristīne (3,5) un bļauj: "Mammu, mammu, ĀTRI, es noriju košļeni!" No traģiskā toņa nobijusies, pieskrienu pie bērna prasu: "Meitiņ, tev tagad sāp puncītis?" Bet Kristīne tādā pašā tonī turpina: "Nē! Fiksi dod jaunu!!!!!"

Gaišā uzvedība (Iesūtījusi Santa Priedkalne)
Kristīne (3,5) vannas istabā dīdās, es apsaucu, lai beidz, uz ko meitēns viltīgi nosaka: "Mammīt, es tevi mīlu un klausu!" Bet pēc mirklīša dziļdomīgi novelk: "Jaaa, laikam ar to klausīšanu gan nekas gaišs man nav..."


Zobu vanna (Iesūtījusi Inga Krieviņa)
Ome ar Beāti skatās grāmatiņu, kurā ir bildes. Ome rāda bildi, kurā attēlota zobu birste un prasa Beātei: "Kas tas ir?" Beāte atbild: "Zobu vanna."


Acis kaktā (Iesūtījusi Inga Krieviņa)
Miks jautā tētim: "Vai acīm ir kaktiņi?" Tētis: "Ir. Un parāda, kur ir acu kaktiņi." Miks nopietni: "Tad jau acis arī var ielikt kaktā, ja tās neklausa."

Ceptie cāļi (Iesūtījusi Liga Sporoge)
Ingmārs (5 gadiņi) skatās, kā tētis ienes olu perināšanas inkubatoru, lai to pārbaudītu, vai viss ir darba kārtībā. Ingmārs: " Āaaa, tēti, šī ir tā kaste, kur dzīvo olas un cepās cāļi. Tad mums drīz būs atkal daudz cālīši izcepušies, varēsim barot, vai ne!"

Viss sniegs nozagts! (Iesūtījusi Aija Petrivica)
No rīta ar Kārli (3 gadi) dodamies uz bērnudārzu. Sniegs ir strauji nokusis. Kārlis izdara secinājumus: "Viss sniegs ir nozagts!"

Lūpas rūsē (Iesūtījusi Vita Ormane)
Emīls (5 gadi) pēc labi pavadītas dienas svaigā gaisā aplaiza lūpas, kuras ir mazliet sasprēgājušas, un saka: "Mammu, iedod man higiēnisko lūpu krāsu, citādāk man lūpas sāk rūsēt!"

Ko nu? (Iesūtījusi Agnese Pļaveniece)
Ir pūpolu svētdiena, dēliņš Rodrigo (3 gadi), jau pūpolu pērienu daujis no opa, izdomā, ka ies mammu pērt ar opi, Rodis jau laicīgi piekodina opi, ka mamma vēl čuč un ka labāk nevajag modināt, lai vēl paguļot. Opis, protams, neklausa, un abi nāk pērt. Rodis ar pūpoliem tagad saper mammu, pēc tam aizskrien pie omes un sūdzas: "Opis mammu sasitijis, ko nu tagad darīsim?"  

Ciemiņi brauc (Iesūtījusi Edīte Germane)
Brīvdienas rīts. Meitņai 1.5 gadiņi. Visa ģimenīte sēžam lielajā gultā, kad tālumā atskan motora rūkoņa. Lecu augšā skatīties, varbūt ciemiņi brauc. Tā kā esam internacionāla ģimene, reizēm sarunājamies krievu valodā. Vīrs jautā: "K nam jedut?" Es atbildu: "Net, mima!" Pēc mirklīša meitiņa raušas nost no  lielās gultas. Es izbrīnīta jautāju: "Luīziņ, uz kurieni tu?" Meitiņa: "Iešu paskatīšos mimu."

Meitenes, ko darāt? (Iesūtījusi Agnese Pļaveniece)
Mamma ar vecvecmammu cītīgi tīra istabas, dēliņš (3 gadi) ienāk iekšā no pastaigas un saka: "Nu, meitenes, ko darāt?"

Vai vari parunāt? Nēēēēēē! (Iesūtījusi Līga Elerte)
Anete (3,4 g.), skriedama pa istabu, neveiksmīgi krīt un ar kaklu trāpa pa krēsla malu. Liela raudāšana, man arī bailes ,jo saprotu, ka tas ir tiešām sāpīgi. Mīļoju un jautāju: "Vai vari parunāt?" Anete purina galvu un caur raudāšanu kliedz: "NĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒEE!"

Sexspārnis (Iesūtījusi Agnese Jansone)
Tā kā jau labu laiku dzīvojam Anglijā, tad savai meitai mācu valodu, jo septembri sāks iet skolā! Pirmais, ko mācījām, bija cipari no 1 - 10. Iemācījās ātri, bet ir problēmas ar cipariņu 6, jo viņa saka nevis SIX bet SEX. Smieklus knapi notur draugi un radi, kad bērns nostājas un pilnā balsī skaita, kā dzejolīti... Lai palīdzētu izrunāt šo ciparu pareizi, vīrs saka, lai pasaka SIKSSPĀRNIS, bet Emīlijai ir SEXSPĀRNIS...

Uzliec taču cepuri (Iesūtījusi Agnese Jansone)
Atnāca vīra brālēns un abi spēlējas ar helikopteri, kuram griežas augšējie spārni, pēkšņi rotējot spārni aizlido, bet helikopters paliek rokās. Mana Emīlija paskatās un saka: "Uzliec taču cepuri!"

Šampinjoni ar makaroniem (Iesūtījusi Agnese Jansone)
Vakarpusē sanāca liela kāre uz kaut ko marinētu... Pietika ieminēties, ka vīrs jau burku šampinjonus atnesis no veikala :) Taisu vaļā burku, velku ārā šampinjonus, mana trīsgadniece paskatās uz mani un saka: "Vai tie ir zirnīši?" Atbildu: "Nē, sēnītes." Velku laukā no burkas apakšas burkānus, dzirdu mana princese saka: "O, tev tur tomātiņi ar!" Mazliet iesmējos, bet, kad vilku ārā sīpolus, izdzirdēju: "Āāā, tev tur makaroni ar apakšā!" Smiekli bija tādi, ka šo kuriozu nevarēju pat vīram izstāstīt, ka atnesis man no veikala burku ar zirnīšiem, tomātiem un spageti makaroniem.

Reklāma
Reklāma


Paslēpes (Iesūtījusi Edite Germane)
Gaidām rindu pie ārsta sanatorijā un, laiku īsinot, mana 2,5 gadīgā meitiņa Luīze spēlē "paslēpes" uzgaidāmajā telpā ar 6 gadus vecāko māsīcu Alisi. Pirmā vada un skaita Alise. Kad pienāk kārta manai meitiņai, viņa drosmīgi iesāk skaitīt "1, 2, 3, 4, 5... 8,..." Mirklis klusuma un tad sparīgi atsāk: "Pirmdiena, otrdiena, trešdiena..."

Modinātājs (Iesūtījusi Aurelija Abartyte)
Saku meitiņai: „Meitiņ, iesim gulēt un uzliksim modinātāju!” Meitiņa (4 gadi) atbild: „Neliec modinātāju, viņš no rīta savādāk pamodinās, bet es gribu ilgi, ilgi gulēt.”

Pēdu maiņa (Iesūtījusi Ineta Bečere)
Vecāmamma dodas taisīt pedikīru un stāsta 5 gadīgajam mazdēlam, kā tas notiek. Puika, apsvēris visu informāciju, saka: "Kad vecetētis brauks mainīt pēdas, viņam jau pirksti izskatās pēc kokiem!" :D

Labais vējš (Iesūtījusi Meldra Gailāne)
Viesturs /4 g./ pūš ēdienu: "Mamm, vējš ir labs, viņš atvēsina karstumu! Redzi, man mutē dzīvo vējš!"

Iešu gulēt vakariņas (Iesūtījusi Meldra Gailāne)
Jančuks /3 g./ pavisam, pavisam samiegojies pienāk pie manis un saka: "Mamm, es iešu gulēt vakariņas. Dod buču!"

Tikai reklāma!  (Iesūtījusi Arnita Gulbe)
Marta (2 g. 10 m.): "Re, mammīt, man uz apenītēm kaķīts..." Es sajūsminos: "Ai, ai, kā viņš tur nonāca?" Marta (gandrīz nikna): "Ai, mamm, tā tak tikai reklāma!"

Dipsijs (Iesūtījusi Kristīne)
Meitiņa (3 gadi) iesauca savu dibenu pa dipsiju. Mamma saka meitiņai: "Ģērbies nost, tūlīt iesim mazgāties!" Uz ko meitiņa atbild: "Tūlīt nolikšu dipsiju uz krēsliņa un novilkšu bikses!"


Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 09.04.2010. rītam pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus bērnu jokus lasi šeit!