Labākais nedēļas joks (06.03.-12.03.) par to, ko nevarēs darīt pēc kāzām

NEDĒĻAS ANEKDOTE! Gabriela (5 gadi) atkal sākusi gulēt pa nakti pie mammas, nu es viņai saku: "Meitiņ, cik Tu ilgi gulēsi man blakus?" Gabija atbild: "Visu laiku!" Es saku: "Un kad būsi liela un apprecēsies, tad arī gulēsi pie manis?" Gabija atbild: "Mammu, tu gribi teikt, ka tad vairs nevarēs?" (Iesūtījusi Linda Rindjonoka)

Foto iesūtījusi Kristīne Mārtinsone, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Kristīne Mārtinsone, mammam.lv reģistrētā mamma.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Linda Rindjonoka ar anekdoti Kad apprecēšos, tad vairs nevarēs? Balvā - slavenās multiplikācijas filmas Ezītis miglā versija bagātīgi ilustrētā grāmatā ar šādu pašu nosaukumu — Ezītis miglā.


Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107.

Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Nākamās nedēļas labākajam jokdarim balvā divas biļetes uz izrādi Pifs, kas notiks 11.aprīlī VEF Kultūras pilī.

IESŪTĪT JOKU.

 

Aizvadītās nedēļas labāko anekdošu tops!
Kad man būs 5 gadi, es būšu sieviete (Iesūtījusi Anita Kuznecova)
Meita Kitija (4 gadi): "Mamm, kur tu to rozīti dabūji?" Mamma: "Onkulis uzdāvināja!" Kitija: "Kāpēc?! Tev šodien dzimšanas diena?!" Mamma: "Nē, meitiņ! Šodien Sieviešu diena!" Kitija: "Kad man būs 5 gadi, es arī būšu sieviete!"

Kaislību garša (Iesūtījusi Inga Akmentiņa-Smildziņa)
Klāvs (4 gadi) sācis interesēties par reklāmās redzētajiem produktiem un runāt TV reklāmu tekstiem. Ierauga virtuvē uz galda šokolādi "Karūna" un jautā:
 "Tā ir "Milka"?" "Nē, "Karūna"," atbildu. "Ā, kaislību garša," nosaka Klāvs.


Esmu sanervozējies... (Iesūtījusi Una Duge)
Toms (4 gadi) novelk bikses, apsēžas uz poda un ievēro, ka uz kājas ir pumpa. Skatās, skatās un saka: "Esmu sanervozējies..."  


Kolā ir gāze un ķīnieši! (Iesūtījusi Līga Elerte)
Kolu parasti nepērkam, jo esam vienmēr uzsvērusi, ka tur ir gāze un ķīmija. Ciemojamies, un Anetei (3 g.) tiek piedāvāta kola. Anete: "Nē, tur ir gāze un ķīnieši!"

Būšu vesela (Iesūtījusi Ineta Drozdova)
Endija guļ uz vēdera gultā, skatās TV un palaiž skaļu purkšķi, mamma saka: "Beidz purkškināt!" Viņa atbild: "Lai nāk ārā, tad es būšu vesela!"


Hokejs un Mikimauši (Iesūtījusi Rasma Sprūdža)
Kristaps (3 gadi) kopā ar māsīcām pēta Dinamo hokejistu kartītes. Māsīcas jautā: "Kristap, kas spēlē Dinamo komandā?" "Ņiživijs, Ozoliņš..." "Kas vēl?" Kristaps citus spēlētājus neatceras, māsīcas sāk palīdzēt: "Hosa spēlē?" "Jā!" "Dārziņš spēlē?" "Jā!" "Un Sprukts spēlē?" Kristaps brīdi domā un pārliecinoši atbild: "Nē, Mikimauši hokeju nespēlē!" (Mazais domāja, ka jautāts tiek par Mikimauša draugu Gūfiju, latviskoti sauktu par Sprukstu).


Svētki arī vecām dāmām (Iesūtījusi Gunta Krūmiņa)
8. marta rīts. Dēliņam (4 g.) stāstu, ka šorīt dārziņā jāapsveic audzinātājas un auklīte, jo visām sievietēm un meitenēm svētki. "Jā?" dēls paliek domīgs, "Vecām dāmām arī?"

Deguna caurumi kā nullītes (Iesūtījusi Indra Vilcāne)
Raineram (3 gadi 4 mēneši) topā vēl aizvien ir skaitlīši, tos viņš redz visur - kalendārā, pulkstenī, mašīnu numuros, uz māju sienām utt. Vienu rītu pamodies, pēta mammai seju un pēkšņi saka: "Mamm, tev deguna caurumi izskatās kā nullītes!"


Drīz beigsies kredīts (Iesūtījusi Līga Elerte)
Pie Anetes (3 g.) ciemojas lielā māsa. Viņai piezvana draudzene, un māsa iedod Anetei savu telefonu, lai parunājas. Pēc laiciņa Anete saka: "Labi, beidzam, citādi māsai viss kredīts beigsies!" Draudzene vēl ko saka, Anete atkal: "Māsai beigsies kredīts." Kad sakām, ka māsas kredīts netērējas, jo viņai pazvanīja, Anete saka: "Nu bet es taču vairāk negribu runāt!"

Reklāma
Reklāma


Makšķerēšana (Iesūtījusi Solvta Graudiņa)
Alisei (4 gadi) vārdadienā tika uzdāvināts rotaļu sunītis, kuram pierīkota siksniņas, kuras gala atrodas pults ar podziņām. Tās spiežot, sunītis rej un groza galviņu. Kādu laiciņu pastaigājusies ar jauno draugu, Alise uzlīda uz krēsla, kas nolikts pie letes virtuvē, apsēdās un (kā zināms, šie krēsli ir paaugsti) šūpoja sunīti gaisā aiz viņa siksniņas. Protams, neizpratnē jautājām, ko viņa ar to nabaga suņuku tagad dara. Uz to Alise ļoti pašpārliecināti un ar izteiksmi sejā, ka tas taču ir pats par sevi saprotams, atbildēja: "Nu es tak makšķerēju... Neredzi?"


Tagad es arī smirdu! (Iesūtījusi Agrita Bāne)
Tētis ņem savas smaržas, Kristaps apgalvo, ka viņam arī vajag. Es uzpūšu nedaudz arī Kristapam. Viņš paož un saka: "Tagad es arī smirdu!"


Bēbis mammu neklausa... (Iesūtījusi Tā meitene)
Mazais Niks Andrejs jau no dzimšanas raudot it kā saka: "Nēēēē, nēēēē, nēēēē!" Kad mazulis bija 3 mēnešus vecs, tad poliklīnikā vienreiz kārtoju mazo iekšā ratos, bet šis nebalsī brēc: "Nēēē!! Nēēē!! Nēēē!" Blakus vecāki ģērbj savu aptuveni 3 gadus veco meitiņu. Mazā klausās, kā Niks Andrejs raud un saka: "Re! Laikam bēbis mammu neklausa...!" Tāds mums smieklīgs gadījums :)


Kāda šķirba? (Iesūtījusi Kristīne Gailiša)
Vienu vakaru mamma teica man, lai pasaku nākamajā rītā vidējai māsai Karīnai, ka jānomizo kartupeļi un jāuztaisa rasols. Protams, to dzirdēja mazāka māsa Annija. Nākamajā rītā Annija saka Karīnai, ka jānomizo āboli. Es Annijai saku, nevis āboli, bet kartupeļi. Annija: "Kāda šķirba?" ... Kāda šķirba vai tu rasolī liec kartupeļus vai ābolus! :D


Iešu dāmās, jo puišos vēl nevaru! (Iesūtījusi Ineta Drozdova)
Endija (4 gadi) paņem mammas lūpu krāsu, uzkrāso akurāti lūpas, sasmaržojas un saka: "Iešu dāmās, jo puišos vēl nevaru!"


Es - Tava sīkā! (Iesūtījusi Santa Priedkalne)
Kristīnei (3.5) uznākusi kārtējā niķu "lēkme". Sēž pie galda un bļauj. Tajā brīdī no skolas pārnāk lielais brālis un no koridora jautā: "Kas tad te tā bauro?!" Kristīne traģiskā balsī caur asarām atbild: "Es - Tava sīkāaaa!"

Emīla nedarbi (Iesūtījusi Sela)
Nopērku Emīlam (5 gadi) sausās brokastis. Uz paciņas var izgriezt tādu kartona gabaliņu, ko karina uz durvju roktura. Emīls man prasa: "Kas tur rakstīts virsū?" Saku: "Keep out!(angliski)" Pēc neilga laiciņa viņš to izgriež un bļauj: "Mammu! Es tos pautus pakarināju uz durvīm!"

Naudiņa (Iesūtījusi Arita Kalwe)
Atnākam mājās un Kristers (2,10) ierauga tukšu sulas paciņu. Sāk raudāt ka grib tādu sulu, visu laiku saka: "Sulu, sulu!" Es nosaku: "Ja tev naudiņa ir, tad ej un nopērc!" un ieeju istabā. Pēc brītiņa bērns skrien pie manis ar manu maciņu, izņēmis 2 Ls un bļauj: "Mammu, ir naudiņa, ir!" :)

 

Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 19.03.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus bērnu jokus lasi šeit!