Labākais nedēļas joks (27.02.-05.03.) – Dibenu slauki? Nē, pirkstus!

NEDĒĻAS ANEKDOTE! Mans mazais brāļuks, kam ir tikko palika 4 gadiņi, kā jau liels vīrs, gan lielās, gan mazās darīšanas iet darīt uz lielo podu... Nu liels malacis! Vienu dienu brālis devās lielajās darīšanās un protams arī ieslēdzās! Tik likās, ka tā aizdomīgi ilgi nenāk laukā. Māsa gāja garām tualetei un jautāja: "Tu dibenu slauki?" Brāļuks pretī atbild: "Nē, pirkstus!" (Iesūtījusi Elīna Duge)

Foto iesūtījusi Zane Butlere, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Zane Butlere, mammam.lv reģistrētā mamma.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Elīna Duge ar anekdoti Dibenu slauki? Nē, pirkstus! Balvā - biļetes uz izrādi Pifs, kas notiks 11.aprīlī VEF Kultūras pilī.


Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107.

Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Nākamās nedēļas labākajam jokdarim balvā slavenās multiplikācijas filmas Ezītis miglā versija bagātīgi ilustrētā grāmatā ar šādu pašu nosaukumu — Ezītis miglā.
IESŪTĪT JOKU.

Aizvadītās nedēļas labāko anekdošu tops!
Noslēpums (Iesūtījusi Gunita Riekstiņa)
Izstāstīju Elīzai (5 g.) kaut ko ļoti svarīgu un teicu, lai viņa nevienam nestāsta, būs mūsu noslēpums... Elīzai ilgi nebija jādomā: "Mammu, pateiksi man vēl vienu noslēpumu? Kāds ir tavas kartes pin kods?"


Pusdienu nauda (Iesūtījusi Gunita Riekstiņa)
Atklāju, ka Elīza( 4 g.v.) nav samaksājusi par pusdienām, bet tā arī neatzinās, kur naudu likusi. Nākamajā diena pie skolas pienāca viņas draudzenes tētis un teica, ka Elīza viņa meitai esot iedevusi naudu. Mazā ar tāāādu sejas izteiksmi pa vienai vilka naudiņas ārā no kabatas un deva atpakaļ. Vienīgais, ko Elīza tai brīdī varēja pateikt: "Un tagad manai draudzenei vairs nebūs naudas!" Neticu, ka iepriekšējā dienā draudzene iedomājās: "Un tagad Elīza paliks bez pusdienām!"


Turējos pie bulciņas (Iesūtījusi Gunita Riekstiņa)
Braucām vilcienā. Teicu, lai Elīza turas, citādi, ja sāks braukt, nokritīs no krēsla, bet šī neklausa, jo ēd bulciņu... Vilciens sāk braukt, Elīza nenokrīt un man saka: "Redzi, es nenokritu, jo turējos pie bulciņas!"


Gadiem nav nozīmes (Iesūtījusi Valda Puzule)
Bērnudārzā svin kādas audzinātājas dzimšanas dienu. Audzinātāja jautā bērniem. "Kurš zina, cik audzinātājai ir gadu?" "Kāda nozīme, mēs tāpat nevaram viņu pacelt gaisā," atbild Marks.


Vakariņas runā! (Iesūtījusi Vija Lulle)
Ar Dzintariņu (3,7gadi) paēdam vakariņas, pēkšņi viņam puncis norūc. Prasu, kas tas? Dzintars: "Ēdiens runājas!"


Kura pieaugušajiem ir kreisā roka? (Iesūtījusi Linda Bērziņa)
Undīne nolēmusi man stāstīt ceļu uz istabu: "Ej taisni, nogriezies pa kreisi, paga, kura pieaugušajiem ir kreisā roka?"


Kur dabūji klepu? (Iesūtījusi OMA)
Mazmeitiņa klepo. Jautāju: "Kur tu, meitiņ, dabūji to klepu?" "Kur, kur? Darbā!" atbild maziņā.


Sadedzis cilvēks smird! (Iesūtījusi Inese :))
Marta stāsta brālim par uguni, ka ar uguni spēlēties nedrīkst, tā ir bīstama. Un beigās vēl piebilst: "Un sadedzis cilvēks ļoti, ļoti smird..."

Reklāma
Reklāma


Ar šito tu mums uzdosi! (Iesūtījusi Inese :))
Marta un Mikus grib spēlēt skolu. Mamma nu būs skolotāja, viss tiek gatavots, galdi krēsli sabīdīti sameklētas grāmatas, burtnīcas. Tad Mikus sniedz mammai tāfeli un saka: "Ar šito tu mums uzdosi!" (domāts - mācīsi, skolosi)


Vajadzīgas četras sievas! (Iesūtījusi Dace Zandersone)
Rit ziemas olimpiskās spēles. Kristiāns (5 gadi) kopā ar tēti skatās bobsleju. Šīs sporta sacensības viņam patīk visvairāk. Paiet kāds laiciņš un viņš saka:  "Mammu, kad izaugšu liels, man būs četras sievas." Prasu: "Kāpēc četras?" Uz ko viņš atbild: "Nu, lai būtu, kas bobu iestumj!!!" :)


Ģimenes gābēja (Iesūtījusi Inese :))
Marta kārtojot atrod savu lādīti, lādītē - naudiņa (0,40 santīmi)! Marta priecīga! Mikucis bēdīgs nosaka: "Es gan esmu bankrotā!" "Vismaz kāds var ģimeni - mammu, tēti un brāli glābt! Un tā ir Marta," meita apzinīgi laimīgi nosaka.


Auva vai tomēr brālēns? (Iesūtījusi Sniedze Zvirgzda)
Pie mana dēla Rainera (8 mēneši) ciemojas brālēns Daniels (1 g.2 mēn.). Rainers rāpo pa grīdu. Daniels ierauga brālēnu rāpojam, sajūsmā iesaucas: "Auva!" (auva - suns).


Tāds ir mans draugs (Iesūtījusi Kristīne Fogele)
5gadīgam Adrianam pēc kārtējām sagatavošanas klases nodarbībām pa ceļam uz mājām jautāju: "Vai Tev skoliņā ir kāds draugs?" Viņš nosauca 3 zēnu vārdus, no kuriem divus zināju, bet Markusu neatceros, tāpēc jautāju atkal: "Kāds Markuss izskatās?" Saņēmu lakonisku atbildi: "Viņam ir gari mati, mute, deguns un acis!"


Monstri pret aizcietējumiem (Iesūtījusi Laura Valtere)
Mājās jauna filmiņa, kas pirms laika redzēta kino - "Monstri pret atnācējiem". Ar bērniem sarunāts, ka filmiņu skatīsimies, kad visi darbiņi būs padarīti. Vakarpusē Rihards (7 gadi) ieskrien virtuvē un sauc: "Mammu, nu jau viss padarīts! Vai mēs beidzot varam dabūt tos Monstrus pret aizcietējumiem?"


Pati aita! (Iesūtījusi Gunta Krūmiņa)
Skatos vakarā ziņas tv, Eduards (4 g.) maisās un neļauj skatīties, mēģinu novērst uzmanību un saku: "Skaties, re, aitiņas rāda!" Bet puika man pretim: "Pati tāda!"



Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 12.03.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus bērnu jokus lasi šeit!