"Krāsainais rudens" - radošas nodarbības Talantu Pilsētā skolēnu brīvlaikā

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Rudens brīvlaikā no 29.oktobra līdz 2.novembrim Talantu Pilsētā notiks 6 radošo nodarbību cikls bērniem. Nodarbības ilgums 1,5-2 stundas.

Programmā:

·         Vai zināji, ka apkārtējo pasauli var attēlot ne tikai zīmējot ar zīmuli, krāsojot ar otu, bet arī citādāk? Nāc un izmēģini ko jaunu - vienu no grafikas tehnikām – linogriešanu!

·         Vai rudens ir pelēks? Tā nav, to rotā krāsainas lapas! Arī mēs to varam izrotāt arkrāsainām saldām konfekšu puķēm.

·         Gaismas lukturīši. Lieliska dekorācija jebkuram iekštelpu vai āra pasākumam.

·         Spokainās sviestmaizes Helovīna vakaram. Pārsteidz draugus ar paša gatavotiem našķiem un lepojies ar savu izgrebto ķirbi! (līdzi jāņem vidēja lieluma ķirbis vai apelsīns)

·         Vai var adīt un tamborēt bez adatām? Jā! Šajā nodarbībā apgūsiet vissenāko adīšanas tehniku -  ar instrumentiem, kas vienmēr ir Tev līdzi- ar pirkstiem!

Reklāma
Reklāma

·         Saplīsa krāsainās kaprona zeķbikses? Nemet ārā - pagatavosim no tām neparastus un skaistus kaprona ziedus vai rotaļlietas.

Dalībnieku līdzfinasējums par visām nodarbībām Ls 15  (2,50 par nodarbību) jāveic pirmajā nodarbību dienā parakstot līgumu. Nodarbības notiek, ja pieteikušies 4 dalībnieki.

Nodarbību materiāli iekļauti cenā, pašiem jāņem līdzi ķirbi vai apelsīnu grebšanai un dekorēšanai.

Pieteikšanās un nodarbību laiki 

www.talantupilseta.lv