Vīrs neņem mani līdzi uz izklaidēm...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Esam it ka parasts paaris - man 25, vins divus gadus par mani jaunaks. Vins studeja Riga es stradaju, audzinaju bernu. Bija ari krapsana no vina puses, es piedevu .Pagajusa gada vasara bija luzums, mans puisis pabeidza universitati valsti bija kriize. Un ta vins nonaca pie lemuma doties uz Angliju papelnit- atrast mums maju, sakt gimeni tur. mazajam tobrid bija 2 gadi.

 

Es paliku LV uz kadu laicinju un tiesi pec 4menesiem vins teica brauc pie manis .sakuma bija viss kartiba, tad mums paradijas nauda, vins dabuja pavisam labu darbu.iegadajas masiinu.Kad iegadajas masinu paradijas draugi.Un tad  sakas -  aiziesana no majam bez iemesla ,dzersana.it ka nekas nopietns.musu maja ievacas irnieks ,virietis ap 40.tad nu mans draugs ar so virieti visur brauca, vinam vienmer bija pastavigas darisanas.bet prieks manis un berna nebija laika.

 

Reklāma
Reklāma

logiski saku strideties ar vinu centos izrunaties it ka vins saprata, bet turpinaja taapat.rudeni jau bija taa, ka vins majas bija redzams aptuveni stundu dienaa .Jautaju vai vinam ir cita sieviete, atbilde bija nee. Velak bija ta ka, 5dienas rita aizbrauc uz darbu un tikai svetdienas vakara , vai naktii vinju redzu.

 

Asaras no manas puses, ierausanas sevii no vina puses.Vins nekad nejutas vainigs par to, ko dariija.Runajam 2 dienas nedela. kad jautaju kapeec? atbilde ir tikai gribeeju iedzert ar draugiem. Kaadreiz vinjs tads nebija.. es jau gadu neesmu nekur bijusi ne kluba ne baara nekur ,kamer vins visur. kad jautaju vai panemsi mani lidzi vins , jautaa ,kurs sedes ar bernu?es censos ,lai majaas viss butu labi bet vins tik un ta aizbrauc. saprotu, ka vajag izbeigt tadas attiecibas,bet nespeju nekadi.esmu atkariga no vina, jo Latvijaa man nekaa nav ,ne darba ne dzivesvietas.Seit ir daudz kas, bet cilveeks, kuru es kaadreiz pazinu ir pazudis .Mes kopaa tikai eksisteejam.