"Minhauzena precību" sezonas noslēgums piektdien - Rīgas svētkos, sestdien - Rundāles pilī

Šajā nedēļas nogalē skatāmas komēdijas "Minhauzena precības" pēdējās  izrādes. Piektdien, 17. augustā pulksten 12.30 izrāde būs skatāma Strazdumuižas...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šajā nedēļas nogalē skatāmas komēdijas "Minhauzena precības" pēdējās  izrādes. Piektdien, 17. augustā pulksten 12.30 izrāde būs skatāma Strazdumuižas ciemata svētkos, bet vakarā, pulksten 18.00, ielas izrāde Jēkaba Kazarmās pie Pulvertorņa. Savukārt sestdien, 18. augustā pulksten 19.00 noslēguma izrāde krāšņajā Rundāles pilī.

Izrādi iestudējusi jauniešu radošā apvienība “Opā, opā” psihoterapeites Daces Blaževičas vadībā. Jauniešu organizācija  izveidota pirms 10 gadiem, lai ar drāmas terapiju palīdzētu atgūties bērniem, kas cietuši no vardarbības. Pamazām komandai piepulcēti arī citi talantīgi un radoši jaunieši.  Arī šajā izrādē kopā ar topošajiem aktieriem un režisoriem piedalās talantīgi jaunieši no audžuģimenēm un bērnu nama “Apīte”, kas savas lomas spēlē ar īpašu aizrautību. “Esmu pārsteigts par šo jauniešu profesionālo sniegumu,” pēc izrādes noskatīšanās Rīgā “Splendid palace” teica Latvijas Republikas tiesībsargs Juris Jansons. Arī citi skatītāji atzīst, ka jauniešu aizrautība un degsme uz skatuves uzrunā un sniedz patiesu baudījumu.

“Minhauzena precības” ir izrāde visai ģimenei. Tā iestudēta kā krāšņs pasākums baroka laika atmosfērā, jautrā gaisotnē ar jokiem, mūziku, radošajām darbnīcām un citiem pārsteigumiem izrādes pārtraukumā, tāpēc līdzi jāņem fotoaparāti!

Noslēguma izrādes būs skatāmas piektdien, 17. augustā pulksten 12.30 Strazdumuižas ciemata svētkos Juglas ielā 14, bet vakarā pulksten 18.00 Vecrīgā – Jēkaba kazarmās pie Pulvertorņa.  Sestdien , 18. Augustā pulksten 19.00 sezonas pēdejā izrāde Rundāles pilī. Biļetes uz izrādi Rundāles pilī nopērkamas “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, mājaslapā http://www.bilesuparadize.lv un pirms izrādes. Biļešu cena: Ls 3.

Reklāma
Reklāma

Īpašā akcijā Perkamkopa.lv klienti biļetes uz izrādi šodien un rīt var iegādāties ar 50 % atlaidi:
http://www.perkamkopa.lv/product/2720/

Pirms izrādes (līdz plkst.18:00) par atsevišķu samaksu būs iespēja aplūkot pili, ziedošo Rundāles pils dārzu un piedalīties bezmaksas radošajās darbnīcās visai ģimenei.

Vairāk par izrādi „Minhauzena precības” var lasīt:
www.minhauzenaprecibas.lv