Palīdzēsim.lv aicina piedalīties - Labdarības akcijā „Sasildīsim sirsniņas!”

Labdarības organziācijā Palīdzēsim.lv uz šo brīdi ir aptuveni 400 dažāda vecuma bērni un jaunieši, kas gaida Ziemassvētkus brīnumu. Brīnumu, kas varētu nākt un padarīt viņus...

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Labdarības organziācijā Palīdzēsim.lv uz šo brīdi ir aptuveni 400 dažāda vecuma bērni un jaunieši, kas gaida Ziemassvētkus brīnumu. Brīnumu, kas varētu nākt un padarīt viņus veselākus, veiksmīgākus. Brīnumu, kas varētu mainīt viņu vecāku attieksmi, brīnumu, kas varētu piepildīt viņu mazus un lielus sapņus.

Līvu laukuma Ziemassvētku tirdziņā Palīdzēsim.lv atklātā labdarības akcija kopā ar SIA „Fīlings” turpina savu ceļu Ziemassvētkos arī citās Rīgas vietās: Arēnā Rīga, gastro Pub „Cidonija”, Rīgas Valsts 3. ģimnāzijā un citur.

Labdarības akcijas „Sasildīsim sirsniņas!” ietvaros mēs – Palīdzēsim.lv kopā ar SIA „Fīlings”, Arēnu Rīga un HK Dinamo Rīga, aicinām sagādāt prieku bērniem, ziedojot naudiņu, kas tiks novirzīta dažādu sapnīšu piepildījumam. Vienam tas ir brauciens uz Akvaparku, citam lelle vai mašīna, citam veselības uzlabošana, vēl kādam teātra vai cirka izrāde, hokeja spēle.

Bērnu vēlmes un vajadzības ir dažādas, bet visas kā viena - ilgi gaidītas un kārotas. Mēs kopā varam tās piepildīt un sasildīt viņu sirsniņas!

Bērniem jaukus svētkus varat sagādāt ja:

* pārskaitīsiet naudu uz organizācijas kontu – akcijai „Sasildīsim sirsniņas!”

NODIBINĀJUMS "PALĪDZĒSIM.LV"
Vienotais reģ. Nr. 40008137568
Adrese: Jauniela 21-1, Rīga, LV-1050

NORĒĶINU REKVIZĪTI: AS "SEB banka"
LV90UNLA0050013761397
SWIFT kods: UNLALV2X

P.S. Veicot maksājumus, lūgums norādīt konkrētu maksājuma mērķi (piemēram:akcijai “Sasildīsim sirsniņas!”). Ja Jūs nevēlaties, lai Jūsu vārds parādās pie ziedotāju saraksta, lūdzu, maksājuma mērķī norādiet: "Anonīms".

*piezvanīsiet uz labdarības tālruni 90006888 un noziedosiet 1 LVL
Visa nauda, kas tiks noziedota decembrī, būs novirzīta dāvaniņām bērniem.

*apmeklēsiet fotoizstādi Līvu laukumā un noziedosiet naudiņu krodziņā „Fīlings” vai Ziemassvētku tirdziņa namiņos

*apmeklējot kādu no decembra pasākumiem Arēnā Rīga, pret ziedojumu iegādāsieties kādu no bērnu darinātajām mantām Palīdzēsim.lv labdarības tirdziņā (pie B ieejas)

*izvietosiet mantisko ziedojumu kasti savā uzņēmumā

*sagādāsiet dāvaniņas bērniņiem, ieskatoties mūsu mājas lapā www.palidzesim.lv (blogā – Fotostāsti) un izvēloties konkrētu bērnu, kuram tieši vēlaties ko dāvināt.

*iepazīsieties ar konkrētām bērnu vēlmēm European Hit Radio mājas lapā

http://www.europeanhitradio.com/

 un nogādāsiet sarūpētās mantas līdz 16.12.2011. European Hit Radio birojā Elijas ielā 17, 4.stāvā darba dienās no 9:00-17:00.

Par dāvanu nogādi vai kastu izvietošanu, lūdzu, sazināties:
Renāte Robežniece, tālr.: 22479990, e-pasts: renate.robezniece@palidzesim.lv
Ilze Skuja, tālr.: 29115545, e-pasts: ilze.skuja@palidzesim.lv
Laura Liepa-Timma, tālr.: 22441381, e-pasts: laura.liepa-timma@palidzesim.lv

Lai mīļu, gaišu domu bagāts Jums un Jūsu mīļajiem šis Ziemsvētku gaidīšanas laiks!

Reklāma
Reklāma

Palīdzēsim!